Багатофункціональний пристрій Epson L6160 c WiFi (C11CG21404)

Код товару: 881225
Є в наявності
20341 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 20341грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по EPSON C11CG21404
  • Виробник: EPSON
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: L6160 c WiFi
  • Код виробника: C11CG21404
  • Вага: 8.35 кг.
  • Габарити: 49x40x26 см.
  • Короткий опис:

    струйний, кольоровий, A4, 4800 х 1200, Друк моно - 15 ст/хв, Друк кол. - 8 ст/хв, Сканер - планшетний, Подача - 130 аркушів, USB, Wi-Fi, Ethernet, СБПЧ - є

Опис EPSON L6160 c WiFi

Багатофункціональний пристрій EPSON L6160 c WiFi (C11CG21404)
Економічний друк документів і фотографій. Особливість всіх пристроїв - це низька собівартість друку документів і фотографій. Секрет економічного друку в тому, що «Фабрика друку Epson» працює без картриджів. Замість картриджів пристрої  використовують великі вбудовані ємності для поповнення чорнила. Чорнило для пристроїв серії «Фабрика друку Epson» поставляються в контейнерах, обсяг яких в 10 разів перевищує обсяг стандартного картриджа і становить 70 мл кольорових і 127 мл чорного чорнила.
Фронтальні чорнильні ємностіЗавдяки фронтальному розташуванню ємностей користувачам простіше відстежувати рівень чорнила. Крім того, подібна конструкція робить новинки до 30% компактніше аналогічних пристроїв попереднього модельного ряду. Удосконалена система прокачування чорнила прискорює процедуру первинної ініціалізації принтера в два рази.
«Key Lock» - унікальна система безпечної заправки чорнилаБільше не потрібно турбуватися, про те, що можна переплутати кольори під час заправки чорнила: контейнери різних кольорів мають різну форму носика для заправки, яка підходить тільки до одного заправного отвору за принципом ключа із замком.
Чорнильні контейнери нового покоління - ні краплі мимоВідтепер користувачам не потрібно боятися того, що вони забруднять руки під час заправки чорнила: з чорнильними контейнерами нового покоління зі спеціальним внутрішнім клапаном - це виключено.
3 роки друку без покупки чорнилаВам не буде потрібно купувати додаткові чорнило, тому що в комплект поставки вже входить два набори контейнерів з чорнилом. Цього чорнила вистачить, щоб роздрукувати до 11200 кольорових і 14000 ч / б документів.
Змінна ємність для відпрацьованого чорнилаEpson L6160 - спеціально створений для великих обсягів друку, але при цьому вимагає мінімального обслуговування. Додатковою перевагою цієї моделі є змінна ємність для відпрацьованого чорнила. Більше не потрібно турбуватися про ємності для відпрацьованого чорнила - тепер заміну легко провести самостійно.
Бездротове підключення по Wi-FiПереваги бездротового підключення в тому, що перебуваючи в будь-якому куточку квартири або офісу, користувач може оперативно роздрукувати необхідні документи або фотографії з будь-якого пристрою з підтримкою Wi-Fi або відсканувати на нього необхідні матеріали. Крім того, ви можете заощадити простір на робочому столі, встановивши принтер в зручному місці.
Підключення по мережі EthernetЦей пристрій дає можливість мережевого підключення, що робить його ідеальним рішенням для роботи з декількох ПК в умовах офісу. Причому ваші співробітники зможуть не тільки відправляти завдання на друк, а й сканувати зображення кожен зі свого комп'ютера, що заощадить їх робочий час і прискорить виробничий процес.
Друк з мобільних пристроївСкачайте і встановіть одне з безкоштовних додатків сервісу Epson Connect на мобільний пристрій (на базі iOS або Android), Додатки сервісу дозволяють друкувати документи і фотографії з мобільних пристроїв, а також сканувати будь-які матеріали. Крім того, можна відправляти на друк документи і фотографії по електронній пошті, вказавши в адресному рядку присвоєний принтеру e-mail адресу.

Характеристики EPSON L6160 c WiFi

Основні
Формат пристрої A4
Технологія друку струменевий
Кольоровість кольоровий
ЖК дисплей ✔ цветной 6.1 см
Друк
Швидкість чорно - білого друку 33 ст/хв
Швидкість кольорового друку 20 ст/хв
Швидкість друку , 10х15 см 69 сек/фото
Макс. дозвіл, dpi 4800x1200
Мінімальний обсяг краплі 3.3 pl
Тип чорнила пігментні
Друк без полів ✔ фотографии до формата А4
Двохсторонній друк ✔ автоматическая
Мін. щільність паперу 64 гр/м²
Макс. щільність паперу 255 гр/м²
Сканування
Тип матриці CIS
Розподільна здатність сканера 1200х2400 dpi
Факс
Пам'ять, трансляція станції 180 ст
Ресурс ч / б картриджа 14000 ст
Ресурс кольорового картриджа 11200 ст
Витратні матеріали контейнери серії C13T03V
ємність для відпрацьованого чорнила C13T04D100
Лотки
Подача паперу 150 ст
Інтерфейси
Провідні інтерфейси Підключення до мережі (Ethernet)
USB 2.0
Бездротові інтерфейси Wi-Fi
Додатково
Підтримка ОС MAC OS X
Windows
Комплектація МФУ
кабель живлення
диск з ПО
інструкція по установці
гарантійний талон
контейнери з чорнилами
Фізичні
Колір чорний