Багатофункціональний пристрій Epson L7180 Фабрика печати c WI-FI (C11CG16404)

Код товару: 922036
Немає в наявності
  • Інформація по EPSON C11CG16404
  • Виробник: EPSON
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: L7180 Фабрика печати c WI-FI
  • Код виробника: C11CG16404
  • Вага: 14.3 кг.
  • Габарити: 42x17x53 см.
  • Короткий опис:

    струйний, кольоровий, A3, 5760 x 1440, Сканер - планшетний, Подача - 100 аркушів, Вивід - 50 аркушів, USB, Ethernet, СБПЧ - є, 13 Вт

Опис EPSON L7180 Фабрика печати c WI-FI

Багатофункціональний пристрій EPSON L7180 Фабрика друку c WI-FI (C11CG16404)

Epson L7180 спеціально створений для тих, кому необхідна економічна друк фотографій аж до формату А3 +. П'ятикольоровий принтер використовує бескартріджную систему друку з вбудованими ємностями для чорнила, що робить друк документів і фотографій економічною.

Новий набір чорнила для бездоганних фотографій і чіткого тексту. Нова система друку включає, крім стандартних чорнила блакитного, пурпурного і жовтого кольору, два контейнери з чорним чорнилом: пігментними для друку текстів і водорозчинними для друку фотографій. Залежно від обраного в драйвері режиму друку: «фотографія» або «документ», принтер автоматично перемикається на відповідний тип чорнила.

Пігментні чорні чорнило відмінно справляються з печаткою текстів і графіків. Вони моментально висихають, що не змащуються при виділенні маркером і не розтікаються при попаданні води. У свою чергу, водорозчинні чорнило ідеально підходять для друку фотографій - змішуючись між собою, вони забезпечують яскраві насичені кольори і плавні переходи відтінків на фотопапері.

Друкуйте багато, друкуйте довго - одного набору чорнила вистачить на друк до 5000 кольорових і 8000 ч / б документів або ж 1900 фотографій формату 10 × 15. Друк з карт пам'яті. Друкуйте фотографії без підключення до ПК - завдяки сенсорному РК-екрану з діагоналлю 6,8 см і слотів для читання карт пам'яті ви можете не тільки друкувати, а й редагувати фотографії безпосередньо з вашого МФУ Epson.

Бездротовий друк з Wi-Fi Direct - просто як раз, два, три. Вбудований модуль Wi-Fi Direct дозволяє безпосередньо з'єднати між собою принтер і мобільний пристрій без додаткового проміжної ланки у вигляді роутера. Ваш принтер з'явиться в списку доступних бездротових з'єднань - підключіться до нього, потім запустіть один з додатків сервісу Epson Connect. Тепер ви можете друкувати фотографії і документи, сканувати зображення на смартфон, стежити за рівнем чорнила і багато іншого.

Додатки для бездротової роботи. Скористайтеся додатками безкоштовного сервісу Epson Connect для бездротової роботи з мобільних пристроїв на базі iOS і Android. Завантажте відповідну програму на мобільний пристрій: Epson iPrint, Apple - AirPrint, Epson Email Print і Google Cloud Print.

Друк на CD / DVD дисках. Створюйте унікальні колекції CD і DVD з ексклюзивними обкладинками - спеціальний лоток для друку на поверхні дисків входить в комплект поставки. Використовуйте для друку диски зі спеціальним покриттям для струменевого друку. Автоматичний двосторонній друк. Економте папір і час, використовуючи функцію автоматичного двостороннього друку. Вбудований блок самостійно переверне сторінку для друку на зворотному боці аркуша.

«Key Lock» - унікальна система безпомилкової заправки чорнила. Процес поповнення чорнильних ємностей став ще зручніше - контейнери різних кольорів мають різну форму носика для заправки, яка підходить тільки до одного заправного отвору за принципом ключа із замком. Клапан «Ink Lock» - ні краплі мимо. Чорнильні контейнери нового покоління оснащені спеціальним вбудованим клапаном, що захищає від випадкового проливання.

При установці контейнера в отвір для заправки клапан відкривається, і чорнило починають надходити в систему друку. Як тільки ви виймаєте контейнер із заправного отвору - клапан закривається, і чорнило залишаються всередині, навіть якщо контейнер перевернуть.

Характеристики EPSON L7180 Фабрика печати c WI-FI

Основні
Формат пристрої А3+
Технологія друку струменевий
Кольоровість кольоровий
ЖК дисплей ✔ сенсорный 6,8 см
Друк
Швидкість чорно - білого друку 28 ст/хв
Швидкість кольорового друку 28 ст/хв
Швидкість друку , 10х15 см 20 сек/фото
Макс. дозвіл, dpi 5760x1440
Мінімальний обсяг краплі 1.5 pl
Тип чорнила пігментні черные
Друк на оптичних дисках ✔ CD/DVD
Двохсторонній друк
Мін. щільність паперу 64 гр/м2
Макс. щільність паперу 300 гр/м2
Копіювання
Дозвіл копіювання 1200х2400
Сканування
Тип матриці CIS
Розподільна здатність сканера 1200х2400 dpi
Кількість картриджів 5 шт
Витратні матеріали контейнери з водорозчинними чорнилами серії C13T00R
Лотки
Лоток видачі 50 ст
Подача паперу 100 ст
Інтерфейси
Провідні інтерфейси кардрідер
Бездротові інтерфейси Wi-Fi
Додатково
Підтримка ОС MacOS
Комплектація USB кабель в комплект не входить
Додаткова інформація рекомендуємо придбати F3U154bt1.8M, F3U154CP3M, F3U154CP4.8M, AK-300102-030-S, 84126, 84125
Фізичні
Колір чорний