Проекційний екран Charmount CEPC86

Код товару: 928330
Немає в наявності
  • Інформація по CHARMOUNT CEPC86
  • Виробник: CHARMOUNT
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: CEPC86
  • Вага: 8 кг.
  • Габарити: 209x15x13 см.
  • Короткий опис:

    Тип - моторизовані, спосіб кріплення - настінний, тип проекції - пряма, тип конструкції - моторизований, ширина екрана - 172 см, висота екрану - 130 см, формат - 4:3, Matte White

Опис CHARMOUNT CEPC86

Проекційний екран CHARMOUNT CEPC86 - моторизований екран для проектора, з якісною збіркою корпусу, що забезпечує стабільну роботу моторизованої конструкції. Також, в процесі виробництва бренд використовує тільки надійні матеріали, які гарантують багато років стабільного виконання своїх обов'язків.

У моторизований екрані для проектора CHARMOUNT CEPC86 використовується вінілове матове полотно білого кольору в якості матеріалу для поверхні. Така поверхня зарекомендувала себе протягом багатьох років, так як найкраще передає насиченість кольорів. Відмінний вибір для проведення різних презентацій, звітів, лекцій. Підійде для використання, як в університетах, так і в великих компаніях.

Моторизований екран для проектора CHARMOUNT CEPC86 крім всіх своїх плюсів, також примітний своєю доступністю. У зібраному вигляді займає мінімум місця. Його широкі кути огляду дозволять використовувати екран для великої аудиторії і всі будуть чітко бачити зображення. Його невелика вартість забезпечила популярність цієї моделі.

Характеристики CHARMOUNT CEPC86

Виробник
Загальні
Вендор CHARMOUNT
Код виробника CEPC86
Модель CEPC86
Тип товару Проекційний екран
Дисплей
Формат екрану 4:3
Розміри екрану, см 172x130
Тип проекційного екрану Ручний рулонний
Діапазон діагоналі екрану Від 60" до 99"
Діагональ проекційного екрану, дюйми 86
Матеріал корпусу метал
Пульт ДУ Немає
Колір корпусу White