Проекційний екран Charmount CMPC150

Код товару: 928333
Немає в наявності
  • Інформація по CHARMOUNT CMPC150
  • Виробник: CHARMOUNT
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: CMPC150
  • Вага: 8.7 кг.
  • Габарити: 325x14x13 см.
  • Короткий опис:

    Тип - настінні, спосіб кріплення - настінний, тип проекції - пряма, тип конструкції - натяжний, ширина екрана - 300 см, висота екрану - 220 см, формат - 4:3, Matte White

Опис CHARMOUNT CMPC150

Проекційний екран CHARMOUNT CTPC150

Проекційний екран - це конструкція зі спеціальною структурою, призначена для показу зображення на екрані.

Екрани можуть бути призначені для прямої проекції або зворотної проекції (проекції на просвіт). Екрани прямій проекції, при яких проектор і глядачі розташовані по одну сторону екрану, більш поширені. Проекція на просвіт, при якій проектор встановлений позаду екрану на який дивляться глядачі, дозволяє більш тонко маніпулювати світловим потоком, оптимізуючи його параметри.

Завдання проекційного екрану - це зібрати весь переданий джерелом на нього світло і розсіяти його рівномірно в усіх напрямках, причому це повинно відбуватися в кожній точці проекційного екрану. Від якості розсіюють шарів залежить критичний кут проектування (під яким по відношенню до екрану може перебувати проектор) і критичний кут огляду.

Проектор передає світловий потік в першому наближенні паралельними променями (якщо розглядати світло проектора, що падає на маленькі ділянки екрану), завдяки фокусування променя для передачі зображення на відстань без істотного розсіювання в просторі. Висновок зображення на екрані здійснюється двома способами: розсіюванням відбитого світла (екран прямої проекції) або розсіюванням світла, що пройшло через світлопрозорий екран (проекція на просвіт).

Характеристики CHARMOUNT CMPC150

Загальні
Виробник
Вендор CHARMOUNT
Код виробника CMPC150
Модель CMPC150
Тип товару Проекційний екран
Дисплей
Формат екрану 4:3
Розміри екрану, см 300x220
Тип проекційного екрану Ручний рулонний
Діапазон діагоналі екрану Від 150" до 199"
Діагональ проекційного екрану, дюйми 150
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 325x14x13
Матеріал корпусу сталь
Пульт ДУ Немає
Колір корпусу White