Проекційний екран Elite Screens T72UWH

Код товару: 995706
Немає в наявності
  • Інформація по ELITE SCREENS T72UWH
  • Виробник: ELITE SCREENS
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: T72UWH
  • Вага: 7.5 кг.
  • Габарити: 182x19x11 см.
  • Короткий опис:

    Тип - переносний на тринозі, спосіб кріплення - на стійці, тип проекції - пряма, тип конструкції - підлоговий, формат - 16:9, MaxWhite

Опис ELITE SCREENS T72UWH


Проекційні екрани серії Elite Screens Tripod - це відповідне рішення практично для будь-яких відеопроекцій в приміщенні або на вулиці. У цій серії представлені матеріали Elite Screens® 1.1, 4K Ultra HD ready, сертифіковані GreenGuard та GreenGuard Gold матеріали MaxWhite® для фронтальної проекції.



Цей екран має повністю чорну задню стінку та обмежений для покращення якості зображення, чорно-білого контрасту та запобігання проникненню світла. Полегшений корпус протестували, щоб протистояти суворим умовам щоденного використання. Додана функція механізму трапецеїдального випрямляча швидко і зручно калібрує зображення, що проектується, і регульоване стопорне кільце, яке дозволяє для різних налаштувань висоти і пропорцій.



Перевірена та надійна конструкція штатива дозволяє легко встановити та зламати його без особливих зусиль та зручно зберігати вдалині. З 2004 року Elite Screens® стала світовим лідером у виробництві проекційних екранів завдяки своїй штаб-квартирі у США та філіям у Європі, Японії, Австралії, Індії, Тайвані та Китаї. Elite Screens®, орієнтуючись на чудові продукти та послуги, прагне створювати проекційні екрани для будь-яких проекційних середовищ.

Характеристики ELITE SCREENS T72UWH

Тип переносний на тринозі
Спосіб кріплення на стійці
Тип проекції пряма
Тип конструкції підлоговий
Діагональ (дюйм) 72"
Формат 16:9
Кут перегляду, градусів 180º
Полотно MaxWhite
Також шукають маленькі