Проектор Acer PL2520I (MR.JWG11.001)

Код товару: 1350208
Є в наявності
53291 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 53291грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Acer MR.JWG11.001
  • Виробник: Acer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: PL2520I
  • Код виробника: MR.JWG11.001
  • Вага: 4.63 кг.
  • Габарити: 40x28x16 см.
  • Короткий опис:

    Тип - офісний, для шкіл і вузів, типи проекції - фронтальна, зворотня, технологія - DLP, роздільна здатність матриці - 1920 x 1080, яскравість - 4000 (ANSI lm), контрастність - 2000000: 1, підтримка форматів - 16:9, порти і роз'єми - 1 x 3.5 мм, 2 x HDMI, 1 x RS232, 2 x USB, колір - Black

Опис Acer PL2520I

Acer PL2520i — це проектор Vero, який вражає роздільною здатністю Full HD, бездротовою проекцією та яскравістю 4000 ANSI люменів навіть у не зовсім темних кімнатах. Це легкі, тонкі та енергоефективні проектори з низьким впливом на навколишнє середовище. На додаток до безртутного та високоефективного лазерного джерела світла, проектор Vero має низьку загальну вартість володіння. Завдяки тривалому терміну служби лампи споживається до 50% менше енергії. Крім того, корпус на 50% складається з ПЛР-матеріалу та постачається з пакувального матеріалу, який на 100% переробляється.

Енергозберігаючий завдяки чудовій технології лазерного світла

Проектори Vero пропонують у вісім разів меншу втрату яскравості та споживають приблизно на 50% менше електроенергії порівняно з традиційними ламповими проекторами, що знижує загальну вартість володіння та зменшує вплив на навколишнє середовище. Витрати на технічне обслуговування та заміну також значно зменшуються завдяки терміну служби 30 000 годин, що робить їх ідеальним і надійним вибором для високочастотного використання.

Відчуйте такі моменти:

  • Лазерний проектор забезпечує освітлення 4000 ANSI люмен для довготривалої яскравості та насиченої точності кольорів
  • Завдяки вдосконаленій технології лазерного світла, терміну служби 30 000 годин і економії енергії до 50%, «зелені, але злі» проектори Vero є чудовим вибором для повсякденної роботи та розваг.
  • Екологічно чистий проектор поєднує оптичні двигуни з рейтингом IP6X і 360-градусну проекцію для безпроблемної установки та першокласного перегляду

Першокласна проекція

Оснащений коефіцієнтом динамічної контрастності 2 000 000:1 і яскравістю 4000 ANSI люмен, проектор Acer Vero PL2520i може створювати яскраві та точні зображення з великих відстаней і в темному середовищі. Він також має технологію Acer ColorBoost3D і відтворює 93% колірної гами Rec. 709, пропонуючи чудове відтворення кольорів і дисплей порівняно з ламповими моделями. Індивідуальний футбольний режим від Acer і специфікації HDMI 3D також забезпечують приголомшливу та покращену проекцію на великому екрані як у кімнаті для переговорів, так і в комфорті вашого власного дому.

Гнучка установка та проектування

PL2520i простий в установці, і його можна використовувати як у режимі 360-градусної проекції, так і в портретному режимі. Користувачі можуть максимізувати його гнучкість під будь-яким кутом вгору та вниз для створення об’ємних проекцій на стінах, стелі та підлозі для інтерактивних дисплеїв. Після цього проектор використовує свою технологію автоматичної корекції трапецеїдальних спотворень, щоб виконувати автоматичні адаптивні налаштування та проектувати ідеальний дисплей на бажану поверхню для перегляду.

Покращено зручність використання та надійність

Завдяки оптичним двигунам із класом «пилонепроникність» IP6X, що є найвищим рівнем захисту від твердих предметів, нові проектори Vero пропонують безкомпромісну продуктивність навіть у запилених або складних середовищах. Варто зазначити, що ці нові проектори Vero зменшили свої розміри та вагу приблизно на 33% у порівнянні з попередньою моделлю PL1520i, допомагаючи зменшити використання пакувального матеріалу та викиди палива на одиницю під час транспортування. PL2520i також підтримує цілодобову безперервну проекцію, забезпечуючи користувачам надійну та високоякісну роботу навіть протягом тривалих періодів часу. Ці проектори Vero мають вбудовані динаміки потужністю 15 Вт, які забезпечують потужний, заповнює кімнату звук із відео, фільмів або музики, усуваючи потребу у зовнішніх динаміках.

Автоматичне вимкнення

Функція автоматичного вимкнення автоматично вимикає проектор Acer, якщо вхідний сигнал не надходить через заданий час. Цю функцію можна налаштувати окремо через меню, вона допомагає економити електроенергію та час роботи лампи.

Футбольний режим Acer

Перенесіть стадіон у свій дім за допомогою футбольного режиму Acer. Режим автоматично регулює яскравість, насиченість і різкість зображення, а також значення гами, щоб кольори шкіри проектувалися ще реалістичніше, а зелені тони – ще яскравіше. Ідеально підходить для любителів футболу та любителів спорту.

HDMI 3D

HDMI 3D: інтегрований стандарт HDMI 1.4a дозволяє передавати 3D-вміст із відповідних пристроїв відтворення, таких як 3D-програвачі Blu-ray, 3D-приставки та 3D-ігрові консолі, не вимагаючи додаткового ПК. За допомогою 3D-окулярів Acer 3D-фільми Blu-ray і 3D-телевізійні програми можна відображати у власній вітальні на діагональ до 7,62 метра (300).

Проекція 360°

Проекція на 360° забезпечує максимальну гнучкість і дозволяє використовувати проектор у всіх положеннях і створювати цікаві інсталяції. Наприклад, ви можете проектувати зі стелі кімнати на підлогу чи стіл або встановити проектор збоку, щоб проектувати вертикально.

Автоматична корекція трапецеїдальних спотворень

Завдяки автоматичній корекції вертикальної трапеції (трапецеїдальне спотворення) проектор Acer автоматично компенсує трапецієподібне спотворення, якщо він не налаштований точно вертикально, і проектує зображення під прямим кутом.

Автоматична корекція кріплення на стелі

Автоматична корекція кріплення до стелі: інтегрований датчик сили тяжіння в проектор Acer визначає, коли він встановлений над стелею, і автоматично повертає проекцію на 180° без додаткових налаштувань у меню.

Характеристики Acer PL2520I

Зображення
Інтерфейси
Тип матриці DLP
Джерело світла
Контрастність 2000000 :1
Основні
Клас пристрою для домашнього кінотеатру
офісний
для шкіл і ВУЗів
Проєкційне співвідноошення стандартні (1.3 - 2)
Реальна роздільна здатність 1920 x 1080 (FHD)
Споживана потужність 180 Вт
Тип лампи Laser
Ресурс лампи 20000 год
Ресурс лампи в економічному режимі 30000 год
Яскравість екрану 4000 лм 3200 ANSI lm
Проеціювання
Корекція трапеції ✔ V= ±40°
Оптичне збільшення (Трансфокатор) 1.3
Роз'єми HDMI
stereo mini-jack
RS232
WiFi
USB Type A (5V/1.5A)
Додатково
Рівень шуму 31 дБ
Вбудований динамік ✔ 15 Вт
Фізичні
Колір чорний
Матеріал корпусу пластик
Габарити ( ВxШxГ ) 116 x 286 x 216
Вага 2.9 кг
Комплектація проєктор
кабель живлення
кришка об'єктива
керівництво по швидкому запуску
кабель HDMI
WiFi адаптер UWA5
пульт ДК
блок живлення