Проектор ASUS LATTE L1 (90LJ00E5-B00070)

Код товару: 1173125
Під замовлення
20310 Грн
  • Інформація по ASUS 90LJ00E5-B00070
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: LATTE L1
  • Код виробника: 90LJ00E5-B00070
  • Вага: 0.66 кг.
  • Габарити: 15x10x10 см.
  • Короткий опис:

    Тип - портативний, типи проекції - фронтальна, технологія - DLP, матриця - HD, роздільна здатність матриці - 1280 x 720, яскравість - 300 (ANSI lm), контрастність - 400:1, підтримка форматів - 16:9, порти і роз'єми - 1 x HDMI, 1 x USB (type A), колір - Black

Опис ASUS LATTE L1

Інноваційний дизайн для затишного дому
ASUS ZenBeam Latte L1 з акустикою Harman Kardon дозволяє отримати у домашньому затишку нові відчуття від звуку та відео. Цей унікальний портативний проєктор у формі кавоварки першим у світі використовує оббиття з рельєфної тканини, що чудово впишеться у домашній декор. Його дизайн відзначено багатьма нагородами.

Великий екран для родинного перегляду
ZenBeam Latte має максимальну яскравість 300 люменів і роздільну здатність 720p. Діагональ проєкції від 40 до 120 дюймів (з відстані 1–3,2 м) дозволяє перетворити будь-яку кімнату в домашній кінотеатр.

Інтерфейси підключення
Бездротовий
ZenBeam Latte підтримує бездротове дублювання екрана, що дозволяє без жодних складнощів транслювати зображення з екрана смартфона, планшета чи іншого мобільного пристрою.
Дротові
Роз’єм HDMI гарантує сумісність із різноманітними джерелами, а USB Type-A надає порт для зарядних пристроїв.

Аудіо цілий день

Динаміки Harman Kardon ретельно відрегульовано для найкращого звучання крізь тканинну оббивку. Динамік компенсує акустичні особливості оточення та бере до уваги розсіювання тепла, щоб якість звучання не зменшувалася за жодних обставин.

Виняткове звучання
Ексклюзивне програмне забезпечення ASUS AudioWizard має вже налаштовані режими «Кіно», «Музика» та «Ігри», що оптимізують звучання до відповідних потреб.

Розваги вдома та надворі
Зручний футляр дозволяє носити проєктор ZenBeam Latte із собою, а вбудований акумулятор забезпечує 3 години безперервних розваг (у режимі «Еко»). Це робить ZenBeam Latte ідеальним вибором для перегляду кіно надворі разом із родиною та друзями.

Безпечний для дітей
Зберіть власну YouTube-відеобібліотеку за допомогою вже встановленої програми Video Links*. Ця програма не дозволяє YouTube автоматично відтворювати відео, що не входить до плейлиста, і гарантує, що контент залишатиметься безпечним для дітей.
*Доступно тільки на Android

ZenBeam Latte зменшує вплив шкідливого синього світла на глядачів. Хоча проєктор і випромінює синє світло, воно переважно відбивається або поглинається різними поверхнями, тож ваших очей досягає лише крихітна частка.
Світло, що відбивається від проєкції, містить менше шкідливого синього компоненту.

Усе, що ви любите, в одному місці
Переглядайте улюблені фільми та відео через вже встановлену сторонню програму Aptoide TV*
*Примітка: ASUS ZenBeam Latte містить програми та функції, власниками яких є та роботу яких забезпечують треті сторони, як-от Aptoide TV, YouTube, Netflix та інші стримінгові сервіси. Компанія ASUS не несе відповідальності та не контролює вміст, доступний на зазначених платформах.

Характеристики ASUS LATTE L1

Проєкційне співвідноошення короткофокусний (0.8 - 1.3)
Основні
Клас пристрою портативний проектор
Тип матриці DLP
Реальна роздільна здатність 1280 x 720 (HD)
Формати зображення 16:9
Споживана потужність 36 Вт
Джерело світла
Ресурс лампи 30000 год
Зображення
Яскравість екрану 300 лм
Проеціювання
Корекція трапеції
Інтерфейси
Роз'єми HDMI
USB type-A
Bluetooth
Додатково
Особливості WiFi
Ємність батареї 6000 мАг
Пульт ДУ
Фізичні
Габарити ( ВxШxГ ) 109 x 131 x 147
Контрастність 400 :1
Рівень шуму 28 дБ
Тип лампи RGB LED
Вбудований динамік ✔ 2х5Вт (Harman/Kardon)
Колір чорний
Вага 0.585 кг