Проектор BenQ MS550

Код товару: 1130719
Під замовлення
15015 Грн
  • Інформація по Benq MS550
  • Виробник: Benq
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: MS550
  • Вага: 2.3 кг.
  • Габарити: 30x22x12 см.
  • Короткий опис:

    Тип - офісний, типи проекції - фронтальна, технологія - DLP, матриця - SVGA, роздільна здатність матриці - 800 x 600, яскравість - 3600 (ANSI lm), контрастність - 20 000:1, підтримка форматів - 4:3, порти і роз'єми - 1 x RCA, 1 x 3.5 мм, 2 x HDMI, 1 x RS232, 1 x S-Video, 2 x VGA (D-Sub), 1 x 3.5 мм (audio in), USB type mini-B, колір - White

Опис Benq MS550

Чіткі і яскраві зображення в невеликих добре освітлених приміщеннях

Яскравість 3600 люменів гарантує комфортне проведення презентацій в щодо великих приміщеннях з яскравим освітленням, що вміщають до 20 чоловік, не перешкоджаючи дискусій, створення заміток і розвитку співпраці. Висока яскравість покращує перенесення кольорів і підвищує якість зображень і відео, збільшуючи насиченість тексту і дрібних деталей, що дозволяє чітко бачити вміст слайдів навіть з найдальших місць в залі.

Висока контрастність для чіткості тексту

Завдяки високим показникам контрастності і коефіцієнта корисної наповнення зображення, проектори BenQ забезпечують максимальну точність передачі чорного кольору і відмінну читаність тексту з точним відображенням кожного символу, графіка і схеми. Високий коефіцієнт заповнення збільшує чіткість чорно-білих і кольорових зображень і сприяють зниженню напруги очей користувачів, що дозволяє їм уважно стежити за ходом презентації.

Універсальні можливості підключення завдяки наявності декількох портів HDMI і VGA

З огляду на наявність на проекторі відразу двох входів HDMI і двох входів VGA доповідачі можуть підключати до нього свої ноутбуки або мобільні пристрої одночасно, а не по черзі. Проектор, оснащений декількома входами, дає учасникам зборів можливість взаємодіяти і обмінюватися інформацією миттєво, без пошуку і підключення перехідників і не вдаючись до допомоги ІТ-фахівців.

Для великого зображення не обов'язково потрібен великий зал

Можливість проектувати зображення розміром до 100 дюймів з відстані 3,98 м. Працюйте в конференц-залах невеликого і середнього розміру, не турбуючись про розмір приміщення для установки проектора.

Вертикальна корекція трапецеїдального спотворення для вирівнювання зображення

Функція вертикальної корекції зображення призначена для усунення ефекту трапецеідального спотворення, коли проектор доводиться встановлювати десь збоку, наприклад просто на столі, і дозволяє добитися ідеально збалансованого зображення. Корекція трапецеїдального спотворення дозволяє отримувати на екрані ідеально вирівняні зображення незалежно від того, де знаходиться проектор.

Зовнішні регулювальні ніжки для зручності установки

Проектор BenQ з трьома регулювальними ніжками значно більш гнучкі в плані розміщення в умовах різних конференц-залів в порівнянні з проекторами, з одного регулювальної ніжкою. Додаткові ніжки кріпляться в кутах проектора і полегшують його переміщення і установку в більш зручне положення для проведення ідеальною презентації.

Доступ до функцій установки одним натисканням клавіші

В оновленій і вдосконаленої версії пульта ДУ передбачена спеціальна кнопка швидкої установки Quick Install, яка забезпечує миттєвий доступ до вибору настановних параметрів (таких як «Тестові шаблони» і «Корекція трапецеїдальних спотворень») без необхідності переходу на численні розкривається вкладках екранного меню.

Зручна заміна ламп через дверцята лампового відсіку у верхній частині проектора

Дверцята лампового відсіку зручно розташована в верхній частині проектора, легко відкривається і забезпечує миттєвий доступ до ламп, спрощуючи процес їх технічного обслуговування і заміни без необхідності переривати роботу, якщо проектор має стельове кріплення, як наприклад, це часто буває в конференц-залах. Можливість оперативного доступу до лампового відсіку значно скорочує час простою, дозволяючи міняти лампи швидко і просто, не знімаючи проектор з відповідного кріплення.

Кенсінгтонський замок для захисту від крадіжки

Розроблений для захисту проекторів, що встановлюються на столах в конференц-залах компаній, Кенсінгтонський замок «фізично» утримує проектори на своїх місцях. Кожен корпоративний проектор BenQ має спеціальний слот для кріплення замку і захисту від випадкової крадіжки.

Енергозберігаюча і екологічна оптимізація

Система BenQ Eco Cycle запобігає втрати електроенергії, знижує час очікування при включенні харчування до і після конференції і зводить до мінімуму технічне обслуговування для зменшення сукупної вартості володіння.

Режим LampSave

Чим рідше заміна ламп і менше витрати на обслуговування, тим менше сукупна вартість володіння проектором. Режим LampSave динамічно налаштовує потужність лампи проектора в залежності від контенту, збільшуючи на 50% термін служби лампи в порівнянні зі звичайним режимом.

Характеристики Benq MS550

Загальні
Вендор BENQ
Код виробника 9H.JND77.13E
Тип товару Проектор
Основні параметри
Оригінальна роздільна здатність SVGA (800Х600)
Зображення
Діапазон яскравості Від 3000 до 4000 ANSI lm
Проекційний коефіцієнт Стандартні (1.3-2.0)
Діапазон контрастності 15000:1-20000:1
Дисплей
Підтримка 3D -
Тип матриці DLP
Джерело світла Лампа розжарення
Застосування проектора Для офісу і мобільних презентацій
Діапазон ваги Від 2 кг до 3 кг
Вага проектора 2,3 кг
HDMI Так
Сумка Немає
Термін служби лампи 6000
Термін служби лампи у економічному режимі 10000
Корреція трапеції ±40° (по вертикалі)
Інтерфейси (вхід) 2 x HDMI 1 х mini-USB 1 х USB Type-A 1 х RS232 1 х Аудіовхід мініджек 1 х Аудіовихід мініджек 1 х Вхід і вихід VGA (15-пінові конектори D-Sub) 1 х Композитний вхід 1 х Вхід S-Video
Динамік Є
Динамік (Вт) 1 * 10 Вт
Інтерфейси / порти HDMI / USB (A) / RS232
Виробник
Модель MS560
Матриця
Яскравість 4000 ANSI Lm
Контрастність 20000:1
Коефіцієнт масштабування 1.1x