Проекційний екран Elite Screens Electric90X

Код товару: 544574
Немає в наявності
  • Інформація по ELITE SCREENS Electric90X
  • Виробник: ELITE SCREENS
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Electric90X
  • Вага: 10.1 кг.
  • Габарити: 231x15x15 см.
  • Короткий опис:

    Тип - моторизовані, настінні, спосіб кріплення - настінний, тип проекції - пряма, тип конструкції - моторизований, ширина екрана - 193 см, висота екрану - 120 см, формат - 16:10, Matte White

Опис ELITE SCREENS Electric90X

Проекційний екран ELITE SCREENS Electric90X

Базові характеристики цієї моделі – підвищена чіткість зображення, якість, легкість у кріпленні. І це далеко не всі її переваги. Крім того, вартість Elite Screens Electric 90X дуже демократична.

Про екран
Екран має співвідношення сторін кадру 16:9. Але при бажанні його можна змінити на 16:10 або 4:3. Кут огляду дуже широкий - 160 градусів. Це дозволяє використовувати полотно в будь-яких цілях і для будь-якої аудиторії. Чорна окантовка робить зображення більш контрастним.

Про кріплення
Ця модель не призначена для установки на підлогу. Полотно можна прикріпити на стіні або на стелі. Відмінно підходить як для проведення ділових переговорів або наукових презентацій, так і для обладнання домашнього кінотеатру. Відгуки про Elite Screens Electric 90X кажуть, що це дуже зручно. А сам процес кріплення – швидкий і максимально простий. При цьому виробники також роблять акцент на тому, що вся конструкція відрізняється підвищеною міцністю, але при цьому вона досить легка.

Повний контроль
Придбати Elite Screens Electric 90X можна порекомендувати тим, хто воліє тримати весь процес під контролем. Адже завдяки інфрачервоному пульту можливе дистанційне керування екраном.

Характеристики ELITE SCREENS Electric90X

Виробник
Загальні
Вендор ELITE SCREENS
Код виробника Electric90X
Модель Electric90X
Тип товару Проекційний екран
Дисплей
Формат екрану 16:10
Розміри екрану, см 120,7x193
Тип проекційного екрану З електроприводом
Діапазон діагоналі екрану Від 60" до 99"
Діагональ проекційного екрану, дюйми 90
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 231x15x15
Матеріал корпусу алюминий
Пульт ДУ Є
Колір корпусу White