Пилосос Bosch GlassVAC (0.600.8B7.000)

Код товару: 920666
Під замовлення
3862 Грн
  • Інформація по BOSCH 0.600.8B7.000
  • Виробник: BOSCH
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: GlassVAC
  • Код виробника: 0.600.8B7.000
  • Вага: 1.64 кг.
  • Габарити: 29x19x16 см.
  • Короткий опис:

    віконний, збір рідини, контейнер, на рукоятці, акумулятор, пилозбірник - 0.3 л, шнур - бездротовий, 163 х 96 х 203 мм, 0.7 кг, Колір - білий, чорний

Опис BOSCH GlassVAC

Пилосос ROWENTA RO7691EA

Пилосос для миття вікон Bosch GlassVAC. Очищайте вікна в приміщенні і на відкритому повітрі, скляні поверхні, плитки, дзеркала або душові кабіни, а також видаляйте пролиті рідини - GlassVac може все це зробити. Інноваційна щітка склоочисника, яка використовує існуючий досвід Bosch в автомобільному секторі, зі спеціальним покриттям забезпечує відмінні результати.

Широкий спектр можливостей. GlassVac можна використовувати для простої і ефективної очистки вікон в приміщенні і на відкритому повітрі, скляних поверхонь, плиток, дзеркал або душових кабін, а також вилучення пролитих рідин з поверхонь. Після очищення воду, зібрану в баку, можна швидко спорожнити: просто натисніть кнопку і вилийте воду. Оптимальна продуктивність. Склоочисники GlassVAC були розроблені на основі існуючого досвіду Bosch в автомобільному секторі. Вони володіють інноваційною технологією, яка використовується в склоочисниках Bosch - для одержання особливо чистого результату без смуг або дратівної скрипу.

Легка очистка в 2 кроки. Вікна і гладкі поверхні можна легко очистити в два етапи: по-перше, миючий засіб змішується з водою в розпилювальної пляшці і потім розпорошується на поверхню. На цьому етапі, засохлу бруд можна розм'якшити, використовуючи вбудовану тканину з мікроволокна. Для другого кроку включите GlassVac, помістіть його на поверхню і задійте воду. Потужна продуктивність батареї. GlassVAC працює з літій-іонним акумулятором, який можна просто заряджати за допомогою мікро-USB-кабелю. Зелені і червоні світлодіодні індикатори відображають стан батареї під час зарядки і під час використання.

Характеристики BOSCH GlassVAC

Основні
Тип миючий
мийник вікон
Тип прибирання сухе
вологе
Регулятор потужності На ручці
Система фільтрації
Тип пилозбірника пластиковий контейнер
Обсяг пилозбірника 0.3 л
Особливості
Регулювання потужності
Використання рідких миючих засобів
Додатково Світлодіодні індикатори стану батареї
розпилювач
Комплектація насадки
ремінець для зап'ястя
зарядний пристрій Micro-USB
велика присоска
мала присоска
пляшечка з розпилювачем
Фізичні
Номінальна напруга 3.6 В (напруга акумулятора)
Живлення акумулятор
Час заряду акумулятора 3 годин
Габарити ( ВxШxГ ) 16,3х9,6х20,3 см
Колір чорний
Вага 0.699 кг