Пилосос ECG VM 2120 Hobby

Код товару: 1224057
Під замовлення
4701 Грн
  • Інформація по ECG VM 2120 Hobby
  • Виробник: ECG
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: VM 2120 Hobby
  • Вага: 7.253 кг.
  • Габарити: 46x35x33 см.
  • Короткий опис:

    професійний, сухе, вологе, контейнер, на корпусі, на рукоятці, від мережі, 1200 Вт, пилозбірник - 12 л, шнур - 5 м, 430 х 330 х 320 мм, 5.8 кг, Колір - сірий, помаранчевий

Опис ECG VM 2120 Hobby

Потужний. Функціональний

Пилосос ECG VM 2120 допоможе швидко навести порядок в домі, гаражі, на терасі або в дворі. Завдяки збільшеній потужності пилосос всього за один прохід якісно і ефективно видаляє пил і забруднення з будь-яких поверхонь. Для прибирання в важкодоступних місцях, робіт в саду і на подвір'ї знадобиться функція видування повітря. Невеликі маневрені коліщатка на корпусі дозволяють легко переміщати пилосос по дому або по двору.

Всі види прибирання

Завдяки пилососу ECG VM 2120 ви зможете забути про складнощі під час прибирання. Висока потужність всмоктування і можливість проводити як сухе, так і вологе прибирання, перетворюють пилосос в предмет першої необхідності для господині. Просто встановіть потрібну насадку, щоб якісно прибрати будь-яку поверхню в будинку, будь то твердий ламінат або м'який килим.

Насадки для ідеальної чистоти

Пилосос отримав універсальний комплект насадок «на всі випадки життя». Універсальна щітка дозволить швидко видалити всі види забруднень з підлоги. Щітка для вологого/сухого прибирання дозволить назавжди відмовитися від швабри. Щілинна насадка дасть можливість прибрати пил і бруд у важкодоступних місцях: під меблями, біля плінтусів, між подушками дивана.

Місткий контейнер

Пластиковий контейнер для сміття об'ємом 12 літрів дозволяє провести не одне генеральне прибирання в будинку або в гаражі без необхідності очищення. Просто відкрийте кришку, щоб очистити контейнер, завдяки гладкій внутрішній поверхні без кутів і граней його легко звільнити від накопиченого сміття.

Професійна потужність

Продуктивний мотор з потужністю споживання 1200 Вт дозволяє легко справлятися з прибиранням будь-яких поверхонь. Завдяки високій потужності всмоктування пилосос підходить не тільки для прибирання в будинку, він ефективно справляється з наведенням ладу в гаражі, майстерні і навіть у дворі. Функція видування дозволяє використовувати пилосос для того, щоб здути листя з ганку, видути сміття з-під верстата в гаражі або з кутів в будинку.

Зручне прибирання

Довгий мережевий шнур пилососа дозволяє проводити прибирання в радіусі 8 метрів. Невеликі коліщатка на корпусі забезпечують високу маневреність і дозволяють легко переміщати пилосос по дому і двору. Зручна складна трубка дозволяє з комфортом користуватися пилососом користувачеві будь-якого зросту. Для зберігання частин труби після прибирання в основі корпусу передбачені спеціальні пази.

Характеристики ECG VM 2120 Hobby

Тип пилососа професійний
Тип прибирання сухе
Тип пилозбірника контейнер
Тип керування на рукоятці
Особливості видування
Тип живлення від мережі
Споживана потужність 1200 Вт
Ємність пилозбірника 12 л
Тип труби телескопічна
Довжина шнура 5 м
Робочий радіус 8 м
Насадки (у комплекті) підлога-килим
Розмір 430 х 330 х 320 мм
Вага 5.8 кг
Колір сірий
Тип пылесоса, синк професійний пилосос
Також шукають універсальні