Пилосос Electrolux WQ61-46DB

Код товару: 1226539
Немає в наявності
  • Інформація по ELECTROLUX WQ61-46DB
  • Виробник: ELECTROLUX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: WQ61-46DB
  • Вага: 5.6 кг.
  • Габарити: 17x71x40 см.
  • Короткий опис:

    ручний, суха, пластиковий контейнер (циклонна система), на корпусі, на рукоятці, акумулятор, ЕРА 10, пилозбірник - 0.3 л, шнур - бездротовий, 76 дБ, 1105 х 255 х 140 мм, 3.55 кг, Колір - синій

Опис ELECTROLUX WQ61-46DB

Чистота без компромісів

Пилосос Electrolux WQ61-46DB покликаний допомогти підтримувати чистоту в оселі без особливих зусиль. Його конструкція вертикального типу без проводів гранично зручна на практиці. Наявність маленького ручного блоку спрощує очищення площин, розташованих над підлогою. Циклонна технологія втягує максимум забруднень найдрібнішого розміру і не знижує своєї потужності навіть при заповненому баку. Автономне функціонування до 45 хвилин дозволить прибрати всю квартиру досить швидко.

Для складних зон

Виробник подбав про ергономіку, що відповідає за розподіл ваги і баланс в процесі прибирання. Він зробив центр ваги таким, щоб ви могли комфортно прибирати не тільки підлогу, а й поверхні, розташовані над головою, коли доводиться тримати пилосос у висячому положенні. Ручка створює зручний для кисті хват. Це істотно спрощує очищення зон зі складною геометрією і нестандартним розташуванням. В особливо кропітких випадках допоможе варіант зі знімним ручним блоком.

П'ять рівнів фільтрації

Очищення повітряної маси – один з головних критеріїв роботи пилососа. І Electrolux WQ61-46DB знає це як ніхто інший. Застосувавши систему з 5 фільтруючих шарів, творці моделі забезпечили відсів забруднюючих частинок розміром до 1 мкм. А ефективність такої дії на практиці склала 99.99%.

Розміщення аксесуарів

У наборі поставляються щітка для пилу і щілинна насадка. Вони стануть головними інструментами в особливо складних завданнях. Щоб ви не були змушені шукати ці аксесуари, їх кріплять безпосередньо на корпусі. Так вони будуть завжди під рукою, а ви не будете змушені робити зайві дії.

Очищення роликової щітки

Роликова щітка пилососа Electrolux WQ61-46DB відмінно справляється з найскладнішим сміттям – шерстю і волоссям. Щоб очистити її від них, досить натиснути на педаль, яка приводить в дію механізм, що знімає забруднення. Всього один рух ногою – і ви продовжуєте прибирання з колишньою ефективністю.

Характеристики ELECTROLUX WQ61-46DB

Основні
Тип ручний
вертикальний
безмішковий
Тип прибирання сухе
Споживана потужність 18 Вт
К-сть програм прибирання 2 шт
Автономна робота 45 хв
Площа прибирання за один повний заряд пилесосу 135 м2
Система фільтрації
Обсяг пилозбірника 0.3 л
Насадки і адаптери
Насадки кутова
Щетка для деликатных поверхностей
2-в-1
мала насадка
Особливості
Додатково Вертикальна парковка
Функция BrushRollClean
Циклонна технологія
Світлодіодний індикатор заряджання
Фізичні
Рівень шуму 76 дБ
Живлення акумулятор
Тип батареї Lithium Ion
Час заряду акумулятора 4.5 годин
Колір синій
Вага 2.8 кг