Пилосос Midea MUA18C-R

Код товару: 1416809
Немає в наявності
  • Інформація по Midea MUA18C-R
  • Виробник: Midea
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: MUA18C-R
  • Короткий опис:

    класичний, сухе, контейнер, на корпусі, 160 Вт, від мережі, 800 Вт, НЕРА, пилозбірник - 3 л, шнур - 5 м, 72 дБ, 437 х 303 х 235 мм, 5.4 кг, Колір - червоний

Опис Midea MUA18C-R

Пилосос Midea MUA18C-R

Midea MUA18C-R - це сучасний, яскравий, легкий і компактний пилосос, який стане надійним помічником по господарству. Він відноситься до пилососів контейнерного типу, що полегшує догляд за пилососом і позбавляє користувача від всіх тих незручностей, які пов'язані з пилососами, що мають морально застарілі мішки для збору сміття і пилу. Відноситься до сімейства побутових пилососів, призначених для прибирання будинків житлових і невеликих офісних приміщень. Дуже добре справляється з прибиранням пилу і дрібного сміття, не займає багато місця, має лаконічний стильний дизайн, що робить його доречним в будь-якому інтер'єрі.

Практичний і лаконічний

Midea MUA18C-R має яскравий червоно-чорний корпус, обтічні форми і продуманий до дрібниць дизайн. Кнопки регулювання потужності і повітряного потоку є як на корпусі пилососа, так і на його ручці, що робить прибирання ще більш швидким і простим. Має вертикальний тип парковки, що дозволяє легко зберігати Midea MUA18C-R там, де це буде зручно. Гумові колеса забезпечують плавне ковзання по поверхнях будь-якого типу. Відмінно прибирає пил і дрібне сміття з лінолеуму, плитки, паркету, ламінату, килимів і килимових покриттів.

Надійний і потужний

Якість і довговічність я Midea MUA18C-R гарантована виробником, який вже давно зайняв своє гідне місце на ринку. Корпус виконаний з ударостійкого і міцного пластику, а телескопічна трубка пилососа - з якісної нержавіючої сталі, стійкої до механічних і інших пошкоджень. Потужність всмоктування становить 210 Вт, при тому що в цілому прилад має невелику споживану потужність 1600 Вт. Таким чином Midea MUA18C-R не тільки зручний і надійний, але і досить економічний з точки зору споживання електроенергії.

Всі можливості сучасного пилососа

Радіус прибирання становить 8 метрів, що досить солідний показник для пилососів цього класу. Обсяг пилозбірника становить 3 л, є індикатор наповнення, що сигналізує про ступінь наповненості резервуара і необхідності його «технічного обслуговування». Довжина шнура Midea MUA18C-R становить 5 м. У стандартну комплектацію входять дві насадки. Насадка підлога-килим призначена для прибирання будь-яких твердих поверхонь, килимів і килимових покриттів. Додаткова насадка призначена для прибирання твердих меблів і важкодоступних місць.

Додаткові переваги

Після закінчення прибирання включається функція Автосмоктування шнура, після чого пилосос можна зручно поставити на зберігання. Згідно відгуками користувачів, цей пилосос відмінно справляється з необхідністю прибирання шерсті тварин, а тому Midea MUA18C-R підійде для власників домашніх улюбленців. Цей пилосос є відмінним варіантом вибору з урахуванням співвідношення його ціни і якості.

Характеристики Midea MUA18C-R

Тип пилососа класичний
Тип прибирання сухе
Тип пилозбірника контейнер
Тип керування на корпусі
Потужність всмоктування 160 Вт
Особливості щілинна насадка
Тип живлення від мережі
Споживана потужність 800 Вт
Фільтр на виході НЕРА
Ємність пилозбірника 3 л
Тип труби сталева телескопічна
Довжина шнура 5 м
Насадки (у комплекті) 2
Рівень шуму 72 дБ
Розмір 437 х 303 х 235 мм
Вага 5.4 кг
Колір червоний
Також шукають недорогі