Пилосос MPM MOD-34

Код товару: 1287010
Під замовлення
2093 Грн
  • Інформація по MPM MOD-34
  • Виробник: MPM
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MOD-34
  • Вага: 2.62 кг.
  • Габарити: 49x29x20 см.
  • Короткий опис:

    ручний, сухе, контейнер, на рукоятці, 180 Вт, від мережі, 600 Вт, EPA, пилозбірник - 0.7 л, шнур - 7 м, 76 дБ, 450 х 240 х 150 мм, 2.38 кг, Колір - синій

Опис MPM MOD-34

Вертикальний пилосос MPM MOD-34 характеризується міцністю підстави, продуманим управлінням, комфортною роботою, стильним сучасним дизайном. Потужності 600 Вт цілком достатньо для якісного очищення підлогових поверхонь від різних забруднень. Крім того, дана модель може застосовуватися для догляду за матрацами, диванами, кріслами, автомобільними сидіннями — необхідно всього лише від'єднати алюмінієву штангу. Пилосос 2-в-1 відрізняється високою продуктивністю при малому споживанні електроенергії.

Пилососи вертикальної конструкції користуються підвищеним споживчим попитом, оскільки характеризуються компактністю і маневреністю. Так, представлена в каталозі нашого магазину модель MPM Product MOD-34 важить близько 2 кг. Пристрій відрізняється відмінною ергономікою і хорошим балансуванням. Розташований у верхній частині моторний відсік стійкий — під час роботи апарат не завалюється вправо/вліво.

MPM Product MOD-34 працює від мережі. При цьому компанією-виробником заявлено про мале споживання електроенергії. Довжина мережевого шнура становить 7 м. Телескопічного типу металева штанга може зніматися або складатися. Пилосос складаної конструкції не вимагає багато місця для зберігання. Парковка побутового приладу вертикальна, передбачений спеціальний утримувач для кріплення на стіні.

Потужності 600 Ватт вистачає для проведення якісного прибирання килимів, текстильних доріжок, ковроліну, паркету, кераміки і т.д. MPM Product MOD-34 рекомендований для сухого чищення м'яких і твердих підлогових покриттів. Пилососом формуються потужні повітряні потоки, які відокремлюють мікрочастинки пилу і бруду. При цьому щетина, яка використовується в щітках, не залишає слідів, подряпин й інших механічних пошкоджень навіть на делікатних покриттях, включаючи паркетну дошку.

У базовому комплекті MPM MOD-34 є кілька насадок-щіток для більш ефективного прибирання:
- універсальна (підлога-килим);
- щітка пилова;
- насадка щілинна.
Радіус роботи MPM становить 8,4 м. Зверніть увагу, що телескопічна труба може від'єднуватися. Ручний пилосос — незамінний «помічник» при чищенні салону і багажника автомобіля. Також легкий і маневрений агрегат допоможе швидко навести порядок в навісних кухонних шафках, шафі або на книжкових полицях.

Використана система фільтрації MPM MOD-34
Апарат оснащений високоефективним EPA-фільтром, який поглинає високий відсоток мікрочастинок пилу, шкідливих бактерій, небезпечних для здоров'я людини алергенів. Прозорий резервуар розрахований на 700 мл зібраного сміття. У цьому пилососі задіяна триступенева система фільтрації:
- фільтр стандарту EPA;
- губчастий фільтр;
- циклонна камера.
Завдяки системі фільтрації на три рівні, ймовірність зворотного потрапляння в повітря алергенів пилових кліщів повністю виключена. Пилосос вертикально-ручний MPM рекомендований для підтримки чистоти в будинку, квартирі або офісі, де проживають/працюють люди зі схильністю до прояву алергічних реакцій.

Характеристики MPM MOD-34

Довжина шнура 7 м
Колір синій
Фільтр на виході EPA
Тип пилососа ручний
Тип прибирання сухе
Тип пилозбірника контейнер
Тип керування на рукоятці
Потужність всмоктування 180 Вт
Особливості щілинна насадка
Тип живлення від мережі
Споживана потужність 600 Вт
Кількість шарів фільтрації 2
Ємність пилозбірника 0.7 л
Тип труби алюмінієва телескопічна
Робочий радіус 8.4 м
Насадки (у комплекті) щітка для пилу
Рівень шуму 76 дБ
Розмір 450 х 240 х 150 мм
Вага 2.38 кг
Також шукають недорогі