Пылесос Philips FC9174/01

Код товару: 576782
Немає в наявності
  • Інформація по Philips FC9174/01
  • Виробник: Philips
  • Гарантія: 24 міс.
  • Код виробника: FC9174/01
  • Короткий опис:

    Основний тип пілозбірніка мішковій Потужність 2200 Вт Рівень шуму 78 дБ Фільтр НЕРА 13 Турбощітка так Паркетна щітка так Трубка Стальова телескопічна Регулювання потужності на корпусі Радіус прибирання 12 м Багаторазове мішок Ні Потужність всмоктування 500 Ємність пілозбірніка 4 л Dust pick-up% on carpet 75% Dust pick-up% hard floor 95% Насадка для щілін так Насадка для Волога прибирання Насадка для меблів Обертання шлангу на 360 ° так

Опис Пылесос Philips FC9174/01

Найвища всмоктуюча потужність
Найвищий рівень всмоктувальної потужності забезпечує збирання без зусиль: це відноситься до всіх пилососів модельного ряду FC9174. Оснащені гігієнічним фільтром і системою простого вилучення мішків для збору пилу, моделі FC9174 - це ідеальне вирішення проблеми прибирання вашого будинку.

Фільтри HEPA AirSeal і HEPA 13
Цей пилосос розроблений і сконструйований таким чином, що перед виходом все поглинається повітря проходить через фільтр що миється HEPA Ultra Clean Air 13 (99,95% фільтрації). Жодна порошинкане вислизне!

4-літровий мішок S-bag XXL
Велика ємність мішка для збору пилу забезпечує оптимальне використання і дозволяє змінювати мішок значно рідше.

Турбо щітка
Турбо щітка служить для глибокого очищення килимів, а також для швидкого збору волосся і пуху. Обертова щітка ефективно видаляє частинки пилу і волосся, забезпечуючи підвищення продуктивності збирання килимів на 25%. Коліщатка насадки захищає тверді підлоги від пошкоджень.

Насадка Tri-active
Ця унікальна насадка володіє аеродинамічним дизайном, що забезпечує максимальну ефективність очищення, а також оснащена бічними щітками для прибирання в кутах і вздовж вигнутих стін. Великий фронтальний отвір призначений для збору великого сміття. Кожен рух цією насадкою забезпечує блискучі результати!

Характеристики Пылесос Philips FC9174/01

Основные характеристики
Тип с мешком для пыли
Тип уборки сухая
Мощность 2200 Вт
Мощность всасывания 500 Вт
Объем пылесборника 4 л
Тип фильтра HEPA H13
Турбощетка есть
Уровень шума 78 дБ
Регулятор мощности на корпусе
Питание сеть
Длина сетевого шнура 7 м
Радиус уборки 10 м
Автосматывание шнура есть
Цвет красный