Пилосос Rowenta RO4825EA

Код товару: 1042745
Немає в наявності
  • Інформація по ROWENTA RO4825EA
  • Виробник: ROWENTA
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: RO4825EA
  • Вага: 6.55 кг.
  • Габарити: 49x33x29 см.
  • Короткий опис:

    класичний, суха, пластиковий контейнер (циклонна система), на корпусі, від мережі, 550 Вт, НЕРА, пилозбірник - 2.5 л, шнур - 6.2 м, 75 дБ, 409 х 291 х 276 мм, 5.39, Колір - чорний

Опис ROWENTA RO4825EA

ROWENTA Compact Power XXL RO4825EA — стаціонарний пилосос циклонного типу для сухого прибирання. Легкий та простий. Використовується німецький Effitech мотор.

Використання. Регулювання потужності відбувається за рахунок повітряної заслонки, розташованої на рукоятці. Змотування шнура відбувається при натиску на кнопку, розташовану на корпусі пилососа. Кнопка вмикання\вимикання розташована на корпусі пилососа. Фіксація шланга відбувається за допомогою Lock System — різьбове з`єднання шлангу та корпусу розроблене таким чином, що під час прибирання шланг надійно зафіксований і не викрутиться. Таке з`єднання славиться своєю довговічністю. Рукоятка шлангу знімна. Якщо на згині рукоятки випадково застрягло сміття — її можна від`єднати і прочистити. Вихід потоку повітря відбувається попереду вверх.

Догляд. Очищення контейнера відбувається в кілька рухів. Сепаратор великих частинок сміття знімний, що робить очищення контейнера легким та швидким. Сам контейнер та сепаратор за необхідності можна промити водою. Перед використанням обов`язково протерти насухо. Синтетичний фільтр не слід мити після кожного прибирання. Він миється тільки тоді, коли пилосос відчутно втратив потужність, а контейнер для сміття при цьому пустий. Сміття можна висипати не після кожного прибирання, а лише тоді, коли його рівень перевищує риску, нанесену на стінках контейнера. Фільтр тонкої очистки слід очищати тоді, коли пилосос втратив потужність, а контейнер для сміття і синтетичний фільтр чисті. Очистити його в домашніх умовах можна за допомогою щітки, що йде в комплекті, або простукати об відро для сміття.

Фільтрація. Пилосос оснащений синтетичним фільтром, який легко можна промити з милом під водою. Сушити фільтр слід без перегріву в теплому сухому місці. Час висихання 12 годин. На виході стоїть фільтр тонкої очистки повітря (10 HEPA фільтр, рівень фільтрації 99.9 %) що дозволяє користувачу не дихати пилом на виході з пилососа. Таким чином весь бруд, що зібрав пилосос, залишається в середині без можливості виходу назовні.

В комплектацію входить щілинна щітка, щітка Easy Brush (на рукоятці), стандартна універсальна щітка для твердих та м`яких поверхонь, інструкція, гарантійний талон.

Характеристики ROWENTA RO4825EA

Основні
Тип безмішковий
Тип прибирання сухе
Споживана потужність 550 Вт
Система фільтрації
Тип пилозбірника пластиковий контейнер
Обсяг пилозбірника 2.5 л
Фільтр тонкого очищення (HEPA)
Труба всмоктування телескопічна
Насадки і адаптери
Насадки комбінована (підлога/килим)
щілинна
Особливості
Регулювання потужності
Індікатор заповнення пилозбірника
Змотування мережевого шнура ✔ (автосматывание)
Додатково Еко-двигун
Комплектація інструкція
Гарантійний талон
насадки
Фізичні
Рівень шуму 75 дБ
Живлення мережа
Довжина мережевого шнура 6.2 м
Радіус дії 8.8 м
Габарити ( ВxШxГ ) 40.9 x 27.6 x 29.1
Колір чорний
Вага 5.39 кг