Пилосос Rowenta RO3731EA

Код товару: 829738
Немає в наявності
  • Інформація по ROWENTA RO3731EA
  • Виробник: ROWENTA
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: RO3731EA
  • Вага: 7.69 кг.
  • Габарити: 49x33x28 см.
  • Короткий опис:

    класичний, суха, контейнер, на корпусі, на рукоятці, від мережі, 750 Вт, НЕРА, пилозбірник - 1.5 л, шнур - 6.2 м, 79 дБ, 490 х 335 х 290 мм, 3.6 кг, Колір - синій, чорний

Опис ROWENTA RO3731EA

Rowenta Compact Power Cyclonic RO3731EA 3AAA Ecomotor - стаціонарний пилосос циклонного типу для сухого збирання. Легкий та простий. Використовується німецький Effitech двигун.

Використання. Регулювання потужності відбувається за допомогою повітряної заслінки, розташованої на ручці. Змотування шнура відбувається при натисканні на кнопку на корпусі пилососа. Кнопка включення/вимкнення розташована на корпусі пилососа. Фіксація шланга відбувається за допомогою Lock System — різьбового з'єднання шланга та корпусу, розробленого таким чином, що під час прибирання шланг надійно зафіксований і не викрутиться. Таке поєднання славиться своєю довговічністю. Ручка шланга знімна. Якщо на згині рукоятки випадково застрягло сміття — її можна від'єднати та прочистити. Вихід потоку повітря відбувається спереду нагору.

Догляд. Очищення контейнера відбувається у кілька рухів. Сепаратор великих частинок сміття знімний, що робить очищення контейнера легким і швидким. Сам контейнер та сепаратор, за потреби, можна промити під краном. Перед експлуатацією обов'язково протерти насухо. Синтетичний фільтр не варто мити після кожного збирання. Він миється лише тоді, коли пилосос відчутно втратив потужність, а контейнер для сміття при цьому порожній. Сміття можна не висипати після кожного збирання, а робити це тільки тоді, коли його рівень перевищує межу, нанесену на стінках контейнера. Фільтр тонкого очищення варто чистити тоді, коли пилосос втратив потужність, а контейнер для сміття та синтетичний фільтр чисті. Очистити його в домашніх умовах можна за допомогою щітки, яка йде в комплекті, або простукати об відро для сміття.

Фільтрування. Пилосос оснащений синтетичним фільтром, який легко можна промити з милом вручну під краном. Сушити фільтр без перегріву в теплому сухому місці. Повне висихання за 12 годин. На виході стоїть фільтр тонкої очистки повітря (10 HEPA фільтр, рівень фільтрації 99.9%), що дозволяє користувачеві не дихати пилом на виході з пилососа. Таким чином весь бруд, який зібрав пилосос, залишається всередині без можливості виходу назовні.

В комплектацію входить щілина, меблева щітка, щітка Easy Brush (на рукоятці), універсальна щітка для твердих та м'яких покриттів, інструкція, гарантійний талон.

Характеристики ROWENTA RO3731EA

Основні
Тип безмішковий
Тип прибирання сухе
Споживана потужність 750 Вт
Система фільтрації
Тип пилозбірника пластиковий контейнер
Обсяг пилозбірника 1.5 л
Фільтр тонкого очищення (HEPA)
Труба всмоктування телескопічна
Функціонал прибирання
Cухе прибирання Очищення м'яких меблів і одягу
Очищення підлоги і килимових покриттів
Видалення пилу з важкодоступних місць
Насадки і адаптери
Насадки комбінована (підлога/килим)
щілинна
для м'яких меблів
Особливості
Змотування мережевого шнура ✔ автоматическое
Комплектація шланг
інструкція
Гарантійний талон
насадки
фільтр
всмоктувальна трубка
Фізичні
Рівень шуму 79 дБ
Живлення мережа
Довжина мережевого шнура 6.3 м
Радіус дії 9.3 м
Габарити ( ВxШxГ ) 33.5 х 49 х 29 см
Колір синій
чорний
Вага 6.38 кг