Пилосос Rowenta RO7260EA

Код товару: 1060920
Немає в наявності
  • Інформація по ROWENTA RO7260EA
  • Виробник: ROWENTA
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: RO7260EA
  • Вага: 9.15 кг.
  • Габарити: 56x33x38 см.
  • Короткий опис:

    класичний, суха, пластиковий контейнер (циклонна система), на корпусі, на рукоятці, від мережі, 550 Вт, НЕРА, пилозбірник - 2.5 л, шнур - 6.2 м, 67 дБ, 454 х 313 х 285 мм, Колір - чорний

Опис ROWENTA RO7260EA

Відсутність мішка для сміття
Пилосос Rowenta RO7260EA використовує технологію, при якій пристрій розроблений таким чином, що не передбачає наявність мішка для збору пилу - замість нього всередині встановлений контейнер. Резервуар вміщує в себе до 2.5 л сміття, а його очищення не передбачає прямого контакту зі сміттям: контейнер відкривається в нижній частині, після чого весь вміст потрапляє у відро для сміття. Прозорі стінки даного резервуара дозволять візуально відслідковувати ступінь заповнення пилозбірника.

Ефективність прибирання
Технологія Effitech, використовувана мотором, дозволяє досягти високих результатів в якості прибирання. Двигун утворює потік великої сили, який в поєднанні з двохпозиційною насадкою для всмоктування просто не залишають жодного шансу бруду. Циклонна система відразу ж відділяє пил від повітряної маси і щільно трамбує його у країв.


Інноваційна насадка Power Air
Двохпозиційна насадка Power Air здатна забезпечити ще більш високу якість прибирання за рахунок окремих деталей своєї конструкції. Вона добре опрацьовує підлогу і покриття без ворсу, не прилипаючи навіть при сильному втягуючому потоці. При цьому вона не менш ефективна в застосуванні і на килимових покриттях, які мають свою специфіку роботи.

Великі колеса на корпусі
Переміщення пилососа по площині забезпечується за рахунок рухомих елементів у вигляді пари великих коліс з обох сторін корпусу. При бажанні для зручного переміщення можна також скористатися і ручкою транспортування.

Фільтрація пилових частинок
Покращена фільтрація пилу забезпечує очищення повітряної маси від неї на 99.98%. Розділення повітря і пилових частинок стали запорукою якісного очищення. Для алергіків і астматиків такий пилосос здатний створити якісні умови для життя.

Характеристики ROWENTA RO7260EA

Основні
Тип безмішковий
Тип прибирання сухе
Споживана потужність 550 Вт
Регулятор потужності На ручці
Система фільтрації
Тип пилозбірника пластиковий контейнер
Обсяг пилозбірника 2.5 л
Фільтр тонкого очищення (HEPA)
Труба всмоктування телескопічна
Насадки і адаптери
Насадки комбінована (підлога/килим)
щілинна
паркетна
Міні турбо щітка
для меблів
Особливості
Регулювання потужності
Індікатор заповнення пилозбірника
Змотування мережевого шнура ✔ (автосматывание)
Додатково прогумовані колеса
Комплектація насадки
Фізичні
Рівень шуму 67 дБ
Живлення мережа
Довжина мережевого шнура 6.2 м
Радіус дії 8.8 м
Габарити ( ВxШxГ ) 28.5 x 31.3 x 45.5
Колір чорний
Вага 7.74 кг