Пилосос Rowenta RO7690EA

Код товару: 1068009
Немає в наявності
  • Інформація по ROWENTA RO7690EA
  • Виробник: ROWENTA
  • Країна-виробник: Франція
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: RO7690EA
  • Вага: 11.42 кг.
  • Габарити: 57x36x38 см.
  • Короткий опис:

    класичний, суха, контейнер, на рукоятці, від мережі, 550 Вт, НЕРА, пилозбірник - 3 л, шнур - 8.4 м, 65 дБ, 435 х 333 х 300 мм, 9.7 кг, Колір - синій, чорний

Опис ROWENTA RO7690EA

Безмішковий пилосос Silence Force 5 поєднав у собі неймовірну продуктивність прибирання та комфорт неймовірно тихої роботи. Нова 2-позиційна насадка пилососу POWER AIR забезпечує ефективність на усіх поверхнях, а покращена ергономічність забезпечує легше управління пилом та високоефективну фільтрацію, яка захоплює до 99.98% пилу.

Удосконалена фільтрація пилу, хороша маневреність та напрочуд тиха робота — ці переваги дозволили Rowenta RO7690EA зайняти високі позиції в ТОП рейтингах кращих побутових циклонних пилососів. Це продуктивний та практичний пилосос без мішка, який допоможе легко й швидко прибрати навіть там, де насмітили діти або тварини. Інноваційна модель оснащена економічним, потужним і надійним мотором, розрахованим на багаторічну експлуатацію в інтенсивному режимі. Характеристики та можливості Завдяки чудовій ергономіці конструкції використовувати пилосос Rowenta неймовірно зручно. З його допомогою ви швидко наведете порядок на будь-яких типах поверхонь: на гладких підлогах з ламінату, паркету або плитки, а також на килимових покриттях. Навіть під час генерального прибирання у великому домі не доведеться зупинятися, щоб очистити пилозбірник: це пилосос з контейнером ХХL розміру, який здатний вмістити до 2,5 л сміття. Індикатор підкаже, коли потрібно припинити збір пилу та спорожнити заповнену пластикову ємність. Дана модель завдяки ексклюзивній вихровій і фільтраційній системі забезпечує найвищу якість очистки: пилосос збирає і затримує більше 99% пилу, всмоктуючі у тому числі небезпечні частинки, здатні викликати алергію. Для досягнення максимального ефекту використовуйте додаткові насадки: щілинна насадка дістане пил з меблів і важкодоступних місць, а турбощітка збере волосся та шерсть.

Характеристики ROWENTA RO7690EA

Основні
Тип безмішковий
Тип прибирання сухе
Споживана потужність 550 Вт
Регулятор потужності На ручці
Клас енергоефективності A
Система фільтрації
Тип пилозбірника пластиковий контейнер
Обсяг пилозбірника 3 л
Фільтр тонкого очищення (HEPA)
Труба всмоктування телескопічна
Насадки і адаптери
Насадки щілинна
для м'яких меблів
паркетна
турбощітка
Міні турбо щітка
Особливості
Регулювання потужності
Індікатор заповнення пилозбірника
Змотування мережевого шнура ✔ автосматывание
Додатково Еко-двигун
Комплектація насадки
Фізичні
Рівень шуму 65 дБ
Довжина мережевого шнура 8.4 м
Радіус дії 11 м
Габарити ( ВxШxГ ) 43.5 x 30 x 33.3
Колір синій
чорний
Вага 9.79 кг