Пилосос Samsung VC07R302MVR/UK

Код товару: 1068564
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung VC07R302MVR/UK
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 36 міс.
  • Код виробника: VC07R302MVR/UK
  • Вага: 8.9 кг.

Опис Пилосос Samsung VC07R302MVR/UK

CycloneForce
Ефективне прибирання з незмінно високою потужністю всмоктування. Система CycloneForce підтримує надзвичайно високу потужність всмоктування, генеруючи значну відцентрову силу, яка відокремлює від повітря бруд і сміття та спрямовує його в зовнішню камеру. Завдяки цьому фільтр залишається чистим, що запобігає його блокуванню і дозволяє гарантувати стабільність всмоктування.

Легке очищення завдяки місткому контейнеру об"ємом 2,5 л
Витрачайте менше часу на очищення пилососа. Великий контейнер для сміття вміщує 2,5 л пилу і бруду, тож ви можете прибирати довше. Заповнений контейнер легко виймається й відчиняється одним дотиком. Тож ви зможете просто витрусити вміст.

5-шарова система фільтрації
Дихайте чистим повітрям завдяки 5-шаровій системі фільтрації. Циклонний фільтр відокремлює великі часточки пилу, а тоді губчастий фільтр і фільтр із тканини вловлюють пил середнього та напівсереднього розміру. Повітря, яке пройшло крізь мотор, очищується від дрібного пилу за допомогою високоефективного фільтра та губчастого фільтра.

Рукоятка Easy Grip
Тримати пилосос легко і зручно, тож ваші руки не втомлюватимуться надто швидко. Ергономічна та нековзка рукоятка Easy Grip має оптимальну окружність і потрібний кут нахилу, що дає змогу зручно й міцно тримати шланг. Завдяки поворотному з"єднанню шланг не заплутується.

Система паркування у 2 положеннях для простоти зберігання
Зручне зберігання та легке утримання завдяки системі паркування у 2 положеннях. Пилосос можна встановити вертикально і носити за ручку в процесі прибирання. Його не потрібно прихиляти до стіни, до того ж він займає меншу площу підлоги. Крім того, ви можете розташувати пилосос горизонтально і сховати його. Завдяки цьому пилосос можна зберігати на будь-якій придатній площі.

Характеристики Пилосос Samsung VC07R302MVR/UK

Тип с контейнером
Тип уборки сухая
Мощность 750 Вт
Мощность всасывания 200 Вт
Объем пылесборника 2.5 л
Тип фильтра HEPA H13
Турбощетка нет
Уровень шума 79 дБ
Регулятор мощности на корпусе
Питание сеть
Длина сетевого шнура 5 м
Радиус уборки 8.5 м
Автосматывание шнура есть
Цвет красный