Пилосос Samsung VC07T353MHP/UK

Код товару: 1127109
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung VC07T353MHP/UK
  • Виробник: Samsung
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: VC07T353MHP/UK
  • Вага: 7.9 кг.
  • Короткий опис:

    класичний, суха, контейнер, на корпусі, на рукоятці, 200 Вт, від мережі, 700 Вт, НЕРА 13, пилозбірник - 2.5 л, шнур - 5 м, 79 дБ, 306 х 311 х 450 мм, 5 кг, Колір - бордовий

Опис Samsung VC07T353MHP/UK

Чистий фільтр, постійна потужність

Система CycloneForce

Тепер для ефективного прибирання знадобиться менше зусиль, адже пилосос з системою CycloneForce забезпечує стабільну силу всмоктування. Секрет технології полягає в генерації відцентрової потужності, яка спрямовує відокремлені з повітря частинки в зовнішню камеру. Це дозволяє підтримувати чистоту фільтра, запобігаючи його блокування сміттям і зберігаючи постійну потужність прибирання*.

*Потужність всмоктування до 200 Вт. Результати отримані в процесі внутрішніх досліджень по класу IEC 62885-2.

Місткий контейнер

Зручне очищення контейнера для сміття

Пилосос без мішка Samsung легко підтримувати в чистому стані, адже контейнер моделі зручно від'єднувати та звільняти від пилу та бруду, які накопичилися. Конструкція бака забезпечує максимальну гігієнічність процесу очищення, тому вам не доведеться контактувати з вмістом контейнера. Сміттєзбірник об'ємом 2,5 л можна швидко дістати й очистити, докладаючи для цього мінімум зусиль*.

*Результати отримано в процесі внутрішніх досліджень між даним пилососом і моделлю VCC45W0S3 з контейнером для сміття об'ємом 1,3 л.

Циклонний фільтр CycloneForce

5 етапів фільтрації повітря

Пилосос оснащений 5-етапною вакуумною системою очищення, тому ретельно витягує все сміття з потоків повітря. Великий пил і бруд затримуються циклонним фільтром CycloneForce, а елементи меншого розміру видаляються губчастим і тканинним фільтрами. Далі повітря проходить через двигун, після якого дрібні частинки уловлюються високоефективним і губчастим фільтрами.

Ефективне прибирання всього дому

Фіксатор для 3 насадок

Підтримуйте чистоту в кожному куточку, адже трубки та щітки пилососа завжди під рукою. Тримач для трьох насадок швидко знімається та дозволяє зафіксувати аксесуари для догляду за м'якими меблями, очищення щілин і збору пилу. Таким чином, ви можете ефективно наводити порядок по всьому дому, маючи поруч трубки й насадки для різних зон. Це дозволяє зручно змінювати насадки в процесі прибирання та зберігати аксесуари пилососа разом.

Ергономічна форма руків'я

Ручка пилососа Easy Grip

Управляти пилососом з контейнером Samsung стало ще зручніше, адже кожна деталь продумана для вашого комфорту. Руків'я Easy Grip має ергономічну форму та шорстке покриття, тому комфортно розташовується в руці. Оптимальна окружність ручки пилососа без мішка дозволяє міцно утримувати шланг, який не сплутується завдяки поворотному з'єднанню.

2 положення для зберігання

Горизонтальне та вертикальне паркування

Пилосос з контейнером Samsung можна зберігати у 2 положеннях, встановлюючи прилад у будь-якому місці. Поставте його вертикально, щоб зручно переносити за ручку чи помістити в шафу, або розмістіть пристрій горизонтально, приховавши його за меблями. Пилосос без мішка займає мало місця, а невелика вага дозволяє легко переносити модель при використанні.

Чистота фільтрів без зусиль і витрат

Фільтри, які можна мити

Щоб підтримувати стабільну потужність всмоктування та чистоту пилососа без мішка не потрібно багато зусиль. Два фільтри для пилу можна мити під проточною водою, що усуває необхідність постійного придбання та заміни аксесуарів. Таким чином, ви легко збережете чистоту пилососа Samsung і його фільтрів, а також забезпечите його тривалу й ефективну роботу*.

*З 4 фільтрів пилососа мити можна тільки 2 — губчастий і тканинний. Для підтримки постійної потужності необхідно регулярно мити фільтри.

Потужність та ефективність

Дизайн для поліпшеної ефективності

Пилосос з контейнером Samsung спроектований для максимальної ефективності. Оптимізована конструкція мотора й повітропроводу, а також потужна щітка забезпечать неперевершений результат, щоб ви могли легко підтримувати ідеальну чистоту. До того ж, даний пилосос без мішка споживає на 26% менше енергоресурсів, тому допоможе скоротити рахунки за електроенергію*.

*Результати отримано в процесі внутрішніх досліджень між даними пилососом і моделлю VC3100, показник енергоефективності якої склав 21%.

Характеристики Samsung VC07T353MHP/UK

Тип пилососа класичний
Тип прибирання суха
Тип пилозбірника контейнер
Тип керування на рукоятці
Потужність всмоктування 200 Вт
Особливості щілинна насадка
Тип живлення від мережі
Споживана потужність 700 Вт
Фильтр на виході НЕРА 13
Кількість шарів фільтрації 5
Ємність пилозбірника 2.5 л
Тип труби телескопічна
Довжина шнура 5 м
Робочий радіус 8.5 м
Насадки (у комплекті) 5
Рівень шуму 79 дБ
Розмір 306 х 311 х 450 мм
Вага 5 кг
Колір бордовий
Тип пылесоса, синк класичний пилосос