Пилосос Thomas Twin Puma (788548)

Код товару: 1083338
Очікується
7459 Грн
  • Інформація по THOMAS 788548
  • Виробник: THOMAS
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 30 міс.
  • Код виробника: 788548
  • Вага: 12.32 кг.
  • Габарити: 55x53x37 см.
  • Короткий опис:

    Пилосос Thomas Twin Puma (788548)

Опис Пилосос Thomas Twin Puma (788548)

Миючий пилосос Пилосос
Thomas TWIN PUMA (788548) створений для спрощення процесу прибирання. Величезною перевагою стала підтримка не тільки класичного сухого способу прибирання, а й вологого. Миючий пилосос може використовуватися для збору вологого бруду, пролитих рідин, при вологому очищенні поверхонь. Такий варіант впливу дозволить провести обробку, яка не тільки прибере видимі забруднення, але і допоможе провести дезінфікуючі заходи.

Протиударний пластик
Корпус пилососа виконаний з протиударного пластика укріпленої структури. Цей матеріал став надійною основою для техніки, яка активно переміщається по простору користувачем під час роботи. Для того, щоб переміщення відбувалося максимально ефективно і безпечно, виробник оснастив техніку продуманими колесами: передні малого діаметра, а задні великі.

Резервуар для миючого засобу
Відділення, в яке наливають миючий засіб, має досить великий об'єм - 2.5 л. За рахунок такої місткості воно дозволить вам провести велике прибирання, яке не стане для вас складним. Залежно від площі, що вимагає прибирання, ви можете впоратися з поставленими завданнями навіть з однією порцією миючого. При заправці пилососа візьміть до уваги також фактор інтенсивності витрати засобу, який у кожного власника індивідуальний.

Насадка для килимів
Обробка килимових покриттів буде проведена з максимальною продуктивністю. Для цього в комплектації передбачена спеціальна водорозпиляюча насадка, яка дозволяє рідини проникнути всередину кожного волокна, обробивши кожну ворсинку.

Великий радіус роботи
Завдяки довжині шнура і телескопічної сталевої труби охоплення площі можна порівняти з 10-метровим радіусом навколо пилососа.

Характеристики Пилосос Thomas Twin Puma (788548)

Основні
Тип миючий
Тип прибирання сухе
вологе
Споживана потужність 1600 Вт
Система фільтрації
Обсяг пилозбірника 6 л
Труба всмоктування телескопічна
Особливості
Регулювання потужності
Змотування мережевого шнура ✔ автоматическое
Використання рідких миючих засобів ✔ 2,4 литра
Додатково Мікрофільтр
М'який перемикач «Softtouch»
Спеціальний насос
Фізичні
Живлення мережа
Довжина мережевого шнура 6 м
Колір чорний