Пилосос Thomas Twin Sigma Aquafilter (788559) art.788559

Код товару: 1113176
Немає в наявності
  • Інформація по THOMAS art.788559
  • Виробник: THOMAS
  • Гарантія: 24 міс.
  • Код виробника: art.788559
  • Вага: 9 кг.
  • Короткий опис:

    Пилосос Thomas Twin Sigma Aquafilter (788559)

Опис Пилосос Thomas Twin Sigma Aquafilter (788559) art.788559

Пилосос THOMAS Twin Sigma Aquafilter (788559)

СУХЕ ПРИБИРАННЯ C AQUAFILTER. Пилосос THOMAS TWIN SIGMA з водяною фільтрацією не просто прибирає будинок, але і очищає повітря. THOMAS TWIN SIGMA з аквафільтром забезпечує високу ступінь очищення повітря. У таких пилососах пил і бруд потрапляють в ємність з водою, тому під час збирання відсутня пиловий вихлоп і контакт з сухою пилюкою.

ВОЛОГЕ ПРИБИРАННЯ. THOMAS TWIN SIGMA - легко і професійно зробить вологе прибирання гладких і ворсистих поверхонь - плитки, лінолеуму, кахлю, ламінату, килимів, оббивки м'яких меблів. Глибоко очищає, ретельно промиває і просушує поверхню. Прибирає застарілі плями і затерті місця, наприклад, на підлокітниках крісел.

ЗБІР РІДИНИ. Ще одна дуже корисна функція THOMAS TWIN SIGMA. Для її використання потрібно зібрати пилосос, як для вологого прибирання. За лічені хвилини пилосос може зібрати великий обсяг рідини. Цей режим стане в нагоді, якщо ви щось розлили, а в екстреній ситуації навіть допоможе врятувати квартиру від потопу!

УНІКАЛЬНА СИСТЕМА ФІЛЬТРАЦІЇ. Система водяної фільтрації THOMAS AQUAFILTER це унікальне поєднання очищення повітря водою і аеродинамічного пристрою - «THOMAS WET-JET SYSTEM», що створює вакуум для подачі води і розпилення її у вхідний пиловий потік. Проходячи через водяний туман, весь пил обволікається і зв'язується крапельками води. Потім потрапляє в зону високої турбулентності, де перетворюється в брудну воду. Ступінь фільтрації повітря: 99,99% - від пилу і 100% від пилку.

ПОСТІЙНА СИЛА ВСМОКТУВАННЯ. THOMAS TWIN SIGMA має високу потужність всмоктування, яка залишається незмінною протягом усього прибирання. Вся пил, а разом з нею і алергени, залишаються всередині пилососа.

Характеристики Пилосос Thomas Twin Sigma Aquafilter (788559) art.788559

Время работы от аккумулятора (обычный режим) нет
Емкость для моющего средства 2.5 л
Тип пылесоса моющий
Форм-фактор стандартный
Тип пылесборника аквафильтр
Тип уборки влажная, сухая
Тип выходного фильтра аквафильтр
Тип трубки телескопическая стальная
Для мебели есть
Пол/Ковер есть
Щелевая есть
Время зарядки нет
УФ-обработка нет
Эко-двигатель нет
Мощность 1600 Вт
Мощность всасывания 300 Вт
Объем пылесборника 2.4 л
Турбощетка отсутствует
Уровень шума 82 дБ
Регулятор мощности на корпусе
Питание сеть
Длина сетевого шнура 6.0 м
Радиус уборки 9 м
Автосматывание шнура есть
Цвет черный