Пилосос Xiaomi SWDK Cordless Vacuum Vibration Mop DK600 White (DK600 White)

Код товару: 1208934
Під замовлення
8028 Грн
  • Інформація по Xiaomi DK600 White
  • Виробник: Xiaomi
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: SWDK Cordless Vacuum Vibration Mop DK600 White
  • Код виробника: DK600 White
  • Короткий опис:

    миючий, вологе, аквафільтр, на рукоятці, 6400 Па, акумулятор, 22 Вт, НЕРА, пилозбірник - 0.22 л, ємність водяного баку - 0.16 л, 71 дБ, Колір - білий

Опис Xiaomi SWDK Cordless Vacuum Vibration Mop DK600 White

Стильний дизайн і гнучка конструкція
Електрошвабра з функцією пилососа SWDK DK600 має вагу 3.8 кг і в основному виконана в білому кольорі, продовжуючи простий стиль продукції даного бренду. Ручка така ж, як у попередньої моделі натирача. Її можна гнучко повертати вгору і вниз, вліво і вправо. SWDK DK600 має всього 3 перемикача, кнопку ввімкнення, кнопку розпилення води і кнопку активації режиму пилососа. Перші дві клавіші знаходяться на передній частині рукоятки, а кнопка для включення функції всмоктування - на задній стороні рукоятки.

Висока потужність всмоктування
У цьому електропідлоготері використовується безщітковий мотор, що здійснює до 50 000 об/хв. У SWDK DK600 передбачено два рівня всмоктування 6400 Па і 7600 Па, а потужність може бути перетворена в залежності від конкретного середовища очищення.

Ефективне очищення підлоги від різних забруднень
Для ефективної промивки підлоги, в електропідлоготері використовується ексклюзивна запатентована технологія очищення з частотою коливань до 1200 разів на хвилину. У резервуар для води ємністю 160 мл можна додавати чистячі рідини для видалення маслянистих плям, патьоків від молока і т.д. Що стосується додавання води і очистки пилозбірника, для зручності в конструкції було докладено багато зусиль. Воду можна додати, відкривши передню кришку. Пилозбірник ємністю 220 мл має знімну конструкцію.

Інтегроване підсвічування
Оскільки передня частина корпусу оснащена регульованою на 270 градусів головкою і підсвічуванням, ви зможете легко виявити і видалити пил, сміття і бруд навіть з-під м'яких меблів.

Ніяких проводів
Забудьте про обмеженість площі збирання довжиною кабелю, оскільки в електрошвабрі SWDK DK600 є літієвий акумулятор на 2000 мАг, що забезпечує до 2 годин безперервного прибирання (в залежності від обраного режиму прибирання, підсвічування і потужності всмоктування).

Характеристики Xiaomi SWDK Cordless Vacuum Vibration Mop DK600 White

Тип пилососа миючий
Також шукають найкращі
Фільтр на виході НЕРА
Тип прибирання вологе
Тип пилозбірника аквафільтр
Тип керування на рукоятці
Потужність всмоктування 6400 Па
Тип живлення акумулятор
Споживана потужність 22 Вт
Час роботи на одному заряді 120 хв
Ємність аккумулятору 2000 mAh
Ємність пилозбірника 0.22 л
Ємність водяного баку 0.16 л
Рівень шуму 71 дБ
Колір білий
Тип пылесоса, синк миючий пилосос