Радіоняня Philips AVENT SCD506/52

Код товару: 768463
Немає в наявності
  • Інформація по Philips AVENT SCD506/52
  • Виробник: Philips AVENT
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: SCD506/52
  • Вага: 0.8 кг.
  • Короткий опис:

    Максимальний радіус дії - 330 м

Опис Philips AVENT SCD506/52

Радіоняня Philips AVENT SCD506 / 52
Сучасні технології спрямовані на те, щоб полегшити батькам догляд за дітьми. Так і виробник побутових приладів по догляду за дитиною «Philips Avent» створив свій продукт для того, щоб батькам не потрібно постійно бути поруч з дитиною, коли він спить. Представляємо вашій увазі радионяню Philips AVENT SCD506 / 52. Вона складається з двох блоків. Один блок з динаміком і мікрофоном встановлюється біля ліжечка, а другий, «батьківський» блок, можна носити в кишені або на шиї.

Дальність дії між блоками: до 330 метрів на відкритій місцевості і до 50 метрів в приміщенні. При виході із зони дії включається сигналізація про втрату зв'язку. Світлові індикатори рівня звуку сповіщають про появу шуму в кімнаті малюка, навіть якщо на батьківському блоці звук відключений. Технологія DECT гарантує зв'язок без перешкод, кристально чистий звук і 100% конфіденційність з'єднання. Є автоматичний енергозберігаючий режим Smart Eco.

Присутнє регулювання мікрофона на дитячому блоці і регулювання гучності звуку на батьківському. Ви можете розмовляти з дитиною або включити йому колискові мелодії, поки йдете в кімнату. Якщо малюк не може заспокоїтися перед сном, на дитячому блоці можна включити нічник, приглушене світло допоможе дитині заснути швидше. Радіоняня Philips AVENT SCD506 / 52 працює до 24 годин без перезарядки. Живлення блоків забезпечують акумуляторні батареї, які заряджаються від електричної мережі протягом 10 годин. Зарядний блок живлення в комплекті.

Характеристики Philips AVENT SCD506/52

Виробник Philips AVENT
Модель SCD506/52
Артикул SCD506/52
Максимальний радіус дії 330 м
Стандарт DECT
Кількість каналів зв'язку 120
Функції управління зворотний зв'язок \n настройка чутливості \n регулювання звуку
Особливості індикатор гучності \n індикатор заряду \n колискові \n попередження про вихід з діапазону \n нічний світильник
Живлення для батьківського блоку мережа 220 В \n батарейки