Портативна рація Motorola T82 Security (T82_Security)

Код товару: 1044853
Немає в наявності
  • Інформація по Motorola T82_Security
  • Виробник: Motorola
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: T82 Security
  • Код виробника: T82_Security
  • Вага: 0.7 кг.
  • Габарити: 33x23x20 см.
  • Короткий опис:

    Радіус дії - до 10 км, потужність приймача - 0.5 Вт, кількість каналів - 16 каналів, акумулятор, IPx4, одночасний моніторинг двох каналів, Колір - чорний

Опис Motorola T82 Security

Свобода завжди
У парку з вашими дітьми, на пляжі з друзями або просто для завзятого шанувальника пригод, що насолоджується прогулянкою. TALKABOUT — це чудовий спосіб підтримувати зв'язок, щоб ви могли зосередитися на особливих моментах. Маючи радіус дії до 10 км, ці радіостанції являють собою незамінний аксесуар для тих, хто серйозно ставиться до пригод, витримує свій стиль і любить звичайне спілкування. Рації TALKABOUT забезпечують надійну, миттєву комунікацію в режимі голосового бездротового зв'язку або за допомогою натискання кнопок, тому вам не потрібно ні про що турбуватися. Просто насолоджуйтеся життям і відчувайте особливі для вас моменти.

Підкоряйте кожну хвилину
Високоякісні спортивні та вуличні рації TALKABOUT ідеально підходять для шанувальників екстремальних різновидів спорту, які вимагають встановлення надійного двобічного зв'язку під час своїх пригод. З ними дуже легко працювати. Високотехнологічні радіоприймачі обладнані різними функціями для ефективнішого спілкування із сім'єю, друзями або членами команди.

Вийдіть за межі
TALKABOUT T82 EXTREME — це надійний супутник у подорожі, який знадобиться вам у суворих пригодах. Завдяки захисту IPx4, прилад стійкий до впливу погодних умов, він здатний працювати в найнесприятливіших середовищах. Новий прихований дисплей полегшує здійснення викликів і вмикається, коли вам це потрібно. Проста кнопка для встановлення з'єднання полегшує настроювання.

Вбудований світлодіодний ліхтар забезпечує аварійне освітлення, коли це потрібно, щоб ви могли прочитати вашу мапу в темряві. Завдяки наявності важливих аксесуарів і радіусу дії до 10 км TALKABOUT T82 EXTREME підтримує зв'язок, коли ви перебуваєте на найскладніших трасах або на найвищих вершинах.

Експлуатація цього приладу не передбачає наявність передплати та плату за дзвінки. Використовуючи 16 каналів із кодами приватного користування, обраних користувачем (121 код приєднання на один канал), можна забезпечити чіткий сигнал у радіусі до 10 км. Рації TALKABOUT T82 EXTREME також сумісні з іншими раціями TALKABOUT і будь-яким радіоприймачем, який працює на таких же частотах PMR446.

Випробуйте його в суворих умовах. TALKABOUT T82 EXTREME має водонепроникний захист класу IPx4. Цей показник гарантує захист від бризок води незалежно від того, звідки вони надходять. Рація TALKABOUT T82 EXTREME витримує дощ, сніг і взагалі важкі погодні умови. Про погоду тепер можна не думати.

Легке з'єднання дає змогу вам, вашій родині або друзям одночасно запрограмувати всі рації на один канал і код. Тепер можна витрачати менше часу на підготовку й більше часу приділяти самій подорожі.

Дисплей
Світлодіодний дисплей на TALKABOUT T82 EXTREME активується, щоб надавати потрібну вам інформацію тільки тоді, коли це необхідно. Ви побачите тільки ті значки, які використовуються, — це робить здійснення викликів набагато простішим. І, коли ви не використовуєте свою рацію, дисплей є в прихованому стані. У результаті ви отримуєте простий і витончений дизайн, який сподобається вам із першого погляду.

Світлодіодний ліхтарик
У будь-якій пригоді важливо бачити, що ви робите та куди ви йдете. TALKABOUT T82 EXTREME має вбудований світлодіодний ліхтарик, завдяки чому ви можете потрапити в бажаний пункт призначення навіть у темряві. Світлодіодний ліхтарик також дає вам можливість читати мапи вночі та легко розгледіти вміст рюкзаків і сумок. Тепер ви можете бути впевнені, що матимете аварійне освітлення, коли це знадобиться.

Здійснення екстреного дзвінка
На бічній поверхні розміщена кнопка виклику екстреної допомоги — натисніть і утримуйте впродовж 3 с (після чого почне лунати гучний сигнал тривоги), а також активуйте функцію «вільні руки» (iVOX) для передавання повідомлень своїй групі, викликаючи на допомогу.

Віброрежим
Налаштуйте права TALKABOUT T82 EXTREME на віброрежим замість мелодії виклику. Сигнал у формі вібрації особливо корисний у місцях, де сигнал виклику може бути нав'язливим, або в галасливих середовищах, де надмірний шум може не дати змоги вам почути звуковий сигнал.

Функція Вільні руки
Коли ви гуляєте крутою гірською стежкою, вам дійсно потрібно тримати руки вільними, щоб триматися за скелясту поверхню. Завдяки рації, що підтримує функцію iVOX/VOX, ви можете насолоджуватися зручним спілкуванням із використанням гарнітури (VOX) або без неї (iVOX) — водночас вам не потрібно буде натискати кнопку. Нехай ваш голос робить усю роботу з активації мікрофона, щоб ви могли продовжувати свій рух, навіть не зупиняючись для здійснення виклику.

Персональні наклейки
Постачається із серією наклейок для персоналізації, які допоможуть вашій рації виділитися із загальної маси. Ви хочете додати більше особистого? Створіть свої власні позначки за допомогою додаткових порожніх наклейок!

Використання гарнітури з прозорим звуководом приносить не тільки зручність у користуванні самою радіостанцією, а й дає змогу мати досить представницький вигляд, приховуючи під одягом саму радіостанцію.

Характеристики Motorola T82 Security

Радіус дії до 10 км
Потужність приймача 0.5 Вт
Кількість каналів 16 каналів
Функціональні можливості сканування каналів з різними алгоритмами пошуку
Живлення акумулятор
Додаткові можливості одночасний моніторинг двох каналів
Комплектація Рація T82 - 2 шт. Кліпса - 2 шт. Акумулятор NiMH - 2 шт. Зарядний пристрій з 2 USB-роз'ємами - 1 шт. Наклейка для персоналізації - 16 шт. Інструкція з експлуатації Гарнітура Agent A-023M6 - 2 шт.
Колір чорний