Радіокерована іграшка ZIPP Toys Бетономешалка (PX9302E)

Код товару: 1238718
Під замовлення
2213 Грн
  • Інформація по ZIPP Toys PX9302E
  • Виробник: ZIPP Toys
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Бетономешалка
  • Код виробника: PX9302E
  • Короткий опис:

    будівельна техніка, бетонозмішувач, жовтий

Опис ZIPP Toys Бетономешалка

Компанія ZIPP Toys виготовляє іграшки на дистанційному управлінні у вигляді будівельної техніки. Вони мають підкреслений реалістичний зовнішній вигляд та простий інтерфейс джойстиків для керування. До аспекту реалістичності можна віднести функціонал кожної іграшки. Ще однією особливістю можна назвати сумісність наборів між собою, оскільки вони виконані в одному масштабі та навіть в одній гамі кольорів.

Іграшка на дистанційному управлінні "Бетономішалка" від ZIPP Toys виконана в реалістичній манері з повним циклом основних робочих та рухових функцій. За допомогою джойстика дистанційного керування можна не тільки керувати рухом машинки, а й роботою барабана, світлових та звукових ефектів фар та двигуна.

Рух повнопривідний, здійснюється трьома парами прогумованих коліс. Такий формат колеса дозволяє їздити не тільки рівною поверхнею, а й пересіченою місцевістю. Барабан може обертатися і бути завантажений не тільки іграшковим щебенем, а й подібними дрібними деталями. У комплекті передбачена маленька лопатка для зручності завантаження барабана.

Джойстик керування дозволяє повністю керувати бетонозмішувачем: починаючи від запуску двигуна, закінчуючи автоматичним режимом.

Характеристики ZIPP Toys Бетономешалка

Клас будівельна техніка
Тип бетонозмішувач
Масштаб 1:20
Радіоуправління 2.4 GHz
Комплектація автомобіль
Довжина 555 мм
Ширина 270 мм
Висота 200 мм
Колір жовтий