Дошка для нарізання Ringel Main 20х30х1.2 см к.9 (RG- 5117/9)

Код товару: 1106939
Немає в наявності
  • Інформація по Ringel RG- 5117/9
  • Виробник: Ringel
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Main 20х30х1.2 см к.9
  • Код виробника: RG- 5117/9
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 40x25x1 см.
  • Короткий опис:

    дошка для нарізання, універсальна, пластик, для підтримання чистоти дошки не буде потрібно багато зусиль. пластикові обробні дошки main від ringel можна мити у посудомийній машині., не рекомендується використовувати обробну дошку як підставку під гарячу каструлю, ставити її у духовку або на варильну поверхню., 206 г

Опис Ringel Main 20х30х1.2 см к.9

Ringel — сучасний європейський бренд якісного посуду та всіляких кухонних аксесуарів. Торгова марка Ringel співпрацює з австрійською компанією Bama GmbH, яка розробляє дизайн продукції бренда Ringel, а також контролює якість вироблених товарів.

Бувши брендом німецького походження, торгова марка Ringel об'єднала в собі досвід найкращих європейських виробників посуду з умінням забезпечити якість за прийнятною ціною. Нерозривний зв'язок із Німеччиною легко вгадується також у лаконічному та максимально практичному дизайні продукції Ringel, в акценті на якість і міцність виробів. У перекладі з німецького Ringel означає «завершений процес», і ця завершеність проявляється в ювелірній відточеності продуктових рішень і максимальної уваги до деталей.

Слоган бренда Ringel звучить як «залізний характер — блискучий смак», і ця фраза яскраво та влучно характеризує продукцію цієї торгової марки. Надійна конструкція кожного виробу прекрасно поєднується з привабливим і стильним дизайном, що є результатом вибору найякісніших матеріалів і високотехнологічного виробничого процесу.

Лаконічний і функціонально орієнтований дизайн посуду й аксесуарів дає змогу з легкістю комбінувати продукцію Ringel з будь-якими інтер'єрними рішеннями для кухні, не побоюючись дисонансу в стилі. Полірована неіржавка сталь тішить око яскравим сяйвом, строгий матовий відблиск антипригарного покриття говорить про свою високу якість, а яскраві барви на стінах каструль вселяють оптимізм. Приємний на дотик силікон і soft-touch пластик гарантують кулінарам не тільки естетичне, але також практичне задоволення від використання посуду від бренда Ringel.

Головний принцип торгової марки Ringel — дарувати споживачеві найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є й буде на першому місці. Бренд Ringel — ідеальний партнер і помічник на вашій кухні!

Характеристики Ringel Main 20х30х1.2 см к.9

Форма прямокутна
Додатково не рекомендується використовувати обробну дошку як підставку під гарячу каструлю, ставити її у духовку або на варильну поверхню.
Вага 206 г
Вид дошка для нарізання
Призначення універсальна
Колір мармур
Матеріал пластик