Розвиваюча іграшка BeBeLino Потяг з тваринами (58085) Поезд с животными

Код товару: 919220
Немає в наявності
  • Інформація по BeBeLino 58085
  • Виробник: BeBeLino
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Поезд с животными
  • Код виробника: 58085
  • Вага: 0.4 кг.
  • Габарити: 29x23x8 см.
  • Короткий опис:

    музичні, паровозик, від 9 місяців, координація руху, дрібна моторика, музичне сприйняття, уява, тактильне сприйняття

Опис BeBeLino Поезд с животными

Розвиваюча іграшка BeBeLino Потяг з тваринами (58085)

Музична панель у вигляді поїзда. Іграшку можна поставити вертикально і, тримаючи за ручку, катати як звичайний паровозик. Кнопка-дзвіночок на панелі включає гудок і звуки їде поїзда.

Натискаючи на кнопки зі звірятами, малюк почує їхні голоси. У іграшки є три звукових режиму, які перемикаються за допомогою круглого важеля: голоси тварин, дитячий сміх, мелодії. Гра супроводжується миготінням лампочок. Прозору трубу, наповнену кольоровими кульками, можна вийняти з паровозика і гратися нею як брязкальцем. На ручці паровозика є три кольорових колечка. Для роботи необхідні 3 батарейки типу АА. 3 звукових режими; звукові і світлові ефекти; знімна труба-брязкальце; вільно обертаються колеса.

BeBeLino - вища якість. Іграшки для малюків BeBeLino широко відомі в Україні і користуються заслуженою популярністю у батьків і любов'ю у крихіток. Купуючи іграшку для малюка ми повинні бути впевнені в тому, що вона сподобається дитині, не містить шкідливих речовин, в ній не повинно бути гострих кутів і дрібних деталей. Дуже важливо, щоб іграшка була функціональна і цікава дитині.

Асортимент іграшок BeBeLino дійсно вражає: брязкальця і ​​прорізувачі для зубок, мобілі для ліжечок, забавні інтерактивні плюшеві маріонетки, інтерактивні музичні панелі і роботи, паровозики, пірамідки і сортери, конструктори та іграшки для купання.

Характеристики BeBeLino Поезд с животными

Тип паровозик
Вікова група від 9 місяців
Материал пластик
Категорія розвитку уява
Додатково 3 батарейки АА