Іграшка для ванної Same Toy Happy Submarine Shower (6869Ut)

Код товару: 857374
Немає в наявності
  • Інформація по Same 6869Ut
  • Виробник: Same
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 14 міс.
  • Код виробника: 6869Ut
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 23x23x23 см.
  • Короткий опис:

    Игрушка для ванной Same Toy Happy Submarine Shower (6869Ut)

Опис Іграшка для ванної Same Toy Happy Submarine Shower (6869Ut)

Купатися і гратися водночас можливо завдяки чудовій іграшці для ванни. Безліч інтерактивних деталей зроблять купання цікавим та захопливим. Забавка складається з двох основних частин: субмарини з імпровізованою лійкою душу, а також своєрідного водогону. Обидві конструкції кріпляться завдяки присоскам: водогін до стінки ванни, а субмарина – до дна. Іграшка виготовлена з безпечного, нетоксичного пластику. Для функціонування іграшки потрібні 4 батарейки АА (в комплект не входять). Для дітей від 2 років.

Про іграшку: особливості, використання
Установіть батарейки в субмарину і зануріть її у воду. У комплекті є інструкція, де показано, як встановлювати батарейки. Так ви приведете до руху моторчик і з душу поллється вода.
З допомогою лійки дитина наливатиме воду у водогін. Коли вода потрапить всередину, іграшка одразу ж почне видавати різні ефекти: оченята, що на лівій частині іграшки, почнуть немов обертатись, а слоник ворушитиме хоботом. Вода виливатиметься крізь своєрідні носики іграшки, а також потраплятиме на водний млин.

Користь іграшки
Ігри під час купання корисні тим, що сприятимуть сенсорному розвитку дитини, адже вода – джерело енергії, сили і здоров’я. Після веселих водних процедур дитина почуватиметься радісно і енергійно. Спостерігаючи за рухом води, взаємодією інтерактивних елементів іграшки, дитина розвине аналітичне мислення. А яскраві кольори і чіткі форми привертатимуть увагу, стимулюватимуть образне мислення та уяву дитини.

Характеристики Іграшка для ванної Same Toy Happy Submarine Shower (6869Ut)

Основні
Тип іграшка на присосках
іграшка
Вид підводний човен
персонажі на присосці
Кількість предметів 2 шт.
Додатково
Елементи живлення AA x 4
Фізичні
Матеріал пластик
Колір різнокольоровий
Розміри (ВхШхГ) 23х23х23 упаковка