Розвиваюча іграшка Tigres ECO Пірамідка, ELFIKI (39919)

Код товару: 1434196
Під замовлення
307 Грн
  • Інформація по Tigres 39919
  • Виробник: Tigres
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: ECO Пірамідка, ELFIKI
  • Код виробника: 39919
  • Короткий опис:

    пірамідка, від 1 року, колірне сприйняття, логічне мислення, тактильне сприйняття, увага, візуальне сприйняття, координація рухів, Колір - різнокольоровий

Опис Tigres ECO Пірамідка, ELFIKI

До Вашої уваги нова екологічна іграшка ТМ  ELFIKI – ECO Іграшка розвиваюча "Пірамідка", ELFIKI


Наслідуючи передові світові екологічні тенденції компанія Тигрес,  перша в Україні,  випустила лінію іграшок на основі біологічної сировини.


Лінія іграшок ТМ Elfiki natural - це саме ті якісні іграшки, яким діти будуть радіти протягом тривалого часу. Іграшки виготовлені з біопластику (поліетилену Green PE TM Braskem) та деревно-пластикового композиту (WPC ).


- На відміну від звичайного поліетилену, зелений ПЕ виготовляється не з сирої нафти, а з цукрової тростини. Екологічна іграшка ТМ ELFIKI виготовлена ​​з природних матеріалів екологічно чистим способом. Спосіб без виділення вуглецю, парникових газів або хімічних токсинів. Вони можуть потрапляти у водні шляхи та навколишнє середовище.


- Поліетилен на біологічній основі (Bio-PE) підходить для екструзії, лиття під тиском і видувного формування та на 100% придатний для вторинної переробки (100% recycled).


- З екологічно чистим поліетиленом Green PE та WPC висока якість матеріалу може бути оптимально поєднана з безпекою, екологічністю та можливістю переробки.



  • Іграшки мають пастельний колір з вкрапленнями деревинита приємний натуральний запах деревини.

  • ми виробляємо іграшки без клею та шурупів.


Пірамідка складається з 7 елементів різного розміру і кольору, які накладаються один на одного. Під час гри малюк знайомиться з формами, кольорами і розмірами предметів. Іграшка сприяє розвитку просторового мислення, уваги та дрібної моторики рук. Елементи пірамідки мають приємну поверхню, їх зручно тримати в маленьких ручках, а також обмальовувати на папері.


Іграшка безпечна для дітей від 1 року.


Упаковка: крафтова картонна коробка з віконцем.


Обираючи українську іграшку ви дбаєте про розвиток і майбутнє наших дітей!


 

Характеристики Tigres ECO Пірамідка, ELFIKI

Тип пірамідка
Вікова група від 1 року
Матеріал біопластик
Розмір 21.3 х 17.7 х 2 см
Категорія розвитку увага
Додатково 7 елементів
Колір різнокольоровий