Розвиваюча іграшка Toomies пірамідка Автобус (E73220)

Код товару: 1232633
Під замовлення
570 Грн
  • Інформація по Toomies E73220
  • Виробник: Toomies
  • Країна-виробник: В'єтнам
  • Модель: пірамідка Автобус
  • Код виробника: E73220
  • Короткий опис:

    автобус, від 1 року, уява, візуальне сприйняття, Колір - різнокольоровий

Опис Toomies пірамідка Автобус

Застрибуйте в автобус-пірамідку від Toomies! Курчаті в яйці буде достатньо місця, щоб покататися на цьому бусику. Зі звичайного іграшкового автобуса може вийти двох-, трьох- і навіть чотириповерховий.
Натисніть на голову пташки, щоб почути, як вона весело пищить. Потім допоможіть доброзичливому пташеняті в шкаралупі вирішити, де сісти: за кермо, позаду, на верхньому поверсі або десь іще. Кожен поверх також можна розташовувати один всередині іншого, щоб перетворити пірамідку на простий автобус, який легко припаркувати і прибрати.
Автобус Toomies – це оригінальна пірамідка з барвистими великими елементами, зручними для маленьких рук. Діти тренують мислення, сортуючи і зіставляючи, складаючи і розкладаючи всі частини. Ще можна запам'ятовувати кольори, рахувати поверхи і придумувати, куди поїде курча на цей раз, розвиваючи уяву та емоційний інтелект у захопливих сюжетно-рольових іграх.
Пірамідка Toomies Автобус зроблена з якісного міцного пластику відповідно до стандартів безпеки дитячих іграшок. Висота буса 29 см.
Підходить для віку від 12 до 36 місяців. Батарейки не потрібні.

Характеристики Toomies пірамідка Автобус

Тип автобус
Матеріал пластик
Вікова група від 1 року
Розмір 17 х 9 х 29 см
Категорія розвитку уява
Колір різнокольоровий