Іграшка для піску Wader Візок з набором - Літачки Disney (77371)

Код товару: 1442552
Немає в наявності
  • Інформація по Wader 77371
  • Виробник: Wader
  • Країна-виробник: Польща
  • Модель: Візок з набором - Літачки Disney
  • Код виробника: 77371
  • Короткий опис:

    Вид - відерце, пасочки, лопатка, граблі, сито, млин, візок, вікова група - від 1 року

Опис Wader Візок з набором - Літачки Disney

Дитячий візок з набором для піску Літачки Disney перетворить літні ігри з піском в цікаві і веселі пригоди. Крім того, візком і відерцем з цього яскравого і барвистого набору можна чудово грати не тільки влітку, а й в будь-яку іншу пору року.

Цей набір з ексклюзивною ліцензійної серії Disney від Wader особливо підійде для хлопчиків. На відерці і формочках для піску зображені популярні герої мультфільмів Уолта Діснея - Тачки (машинки) або Літачки. Зображення нанесено за сучасною технологією IML (In Mould Labelling), що забезпечує йому виняткову стійкість.

Високий і зручний іграшковий візок з широкою ручкою і 2 міцними колесами дозволяє перевозити як набір для піску, так і багато інших іграшок за бажанням малюка. Основна та додаткова полички візка забезпечені зручними бортиками, які захищають вантаж від випадання. Додаткову поличку можна знімати і встановлювати на різній висоті.

На візку дуже добре розміщується відерце, яке можна наповнювати піском або іграшками. В комплект включено сито, млинок, лопатка, грабельки і 2 формочки.

Дитячий візок з набором для піску виготовлений з якісної пластмаси, стійкої до погодніх змін. Вона містить виключно безпечні та міцні деталі.

Візок представлений в двох варіантах: червоний з Тачками і синій з Літачками.

Упаковка - сітка.

Характеристики Wader Візок з набором - Літачки Disney

Вид сито
Вікова група від 1 року
Матеріал поліпропілен
Розмір 24.5 х 22.5 х 59 см
Колір різнокольоровий