ТВ тюнер Romsat DVB-T2, чипсет MSD7T01 (T8020HD)

Код товару: 1012966
Немає в наявності
  • Інформація по Romsat T8020HD
  • Виробник: Romsat
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: DVB-T2, чипсет MSD7T01
  • Код виробника: T8020HD
  • Вага: 0.42 кг.
  • Короткий опис:

    MSD7T01, DVB-T/T2, 1920 x 1080, немає

Опис Romsat DVB-T2, чипсет MSD7T01

Цифровий ефірний DVB-T2 ресивер Romsat T8020HD з LED дисплеєм в металевому корпусі. Приймач має надчутливий тюнер і дуже швидкий в перемиканні каналів.

Кращий український вибір

Приймач розроблений спеціально для українського ринку з урахуванням всіх особливостей вітчизняної мережі Т2. Пристрій легке в підключенні і використанні.

Вбудований медіа плеєр і відео рекордер

Використовуйте приймач як домашній медіа-центр. Romsat T8020HD може відтворювати відео, програвати музику і відкривати улюблені фотографії.

Записуйте та слухайте в будь-який час

Ваші улюблені телепрограми і фільми. Зберігайте записаний контент на зовнішньому жорсткому диску або USB Flash накопичувачі. Оскільки запис відео здійснюється в цифровому форматі, ваш власний відео архів буде бездоганної якості. Функція "Відкладене Запис" Забезпечує автоматичну запис попередньо обраних телепрограм для того, щоб подивитися їх в будь-який зручний для Вас час.

LED дисплей

Вбудований дисплей - це зручність у використанні. Ви завжди знаєте номер каналу, який дивіться. У режимі очікування дисплей відображає час.

Функція швидкого включення

У Romsat T8020HD передбачена функція швидкого включення. Це дозволяє звільнити себе від нудного очікування процесу включення пристрою і насолоджуватися переглядом телепрограм вже через кілька секунд.

Досконалість в деталях

Romsat T8020HD має додаткові кнопки перемикання на корпусі. Це зручність дозволить вам користуватися ресівером навіть якщо, елементи живлення в пульті управління розрядилися.

Надійність

Дана модель має металевий корпус, це надійно захищає всі внутрішні елементи від механічних пошкоджень. Також, завдяки такому корпусу, більш ефективно здійснюється охолодження процесора.

Характеристики Romsat DVB-T2, чипсет MSD7T01

Виробник Romsat
Модель DVB-T2, чипсет MSD7T01
Артикул T8020HD
Тип Зовнішні незалежні \n Прийом цифрового сигналу
Чіпсет MSD7T01
Сигнал DVB-T/T2
Макс. роздільна здатність 1920 x 1080
FM-тюнер немає