ТВ тюнер Romsat TR-9100HD

Код товару: 911801
Немає в наявності
  • Інформація по Romsat TR-9100HD
  • Виробник: Romsat
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: TR-9100HD
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 15x15x5 см.
  • Короткий опис:

    HDMI, RCA, USB, Антенний вхід, Антенний вихід, DVB-T, DVB-T2, немає

Опис Romsat TR-9100HD

ТВ тюнер Romsat TR-9100HD

Цифровий ефірний DVB-T2 приймач Romsat TR-TR-9100HD з чутливим тюнером. Кращий український вибір. Приймач розроблений спеціально для українського ринку з урахуванням всіх особливостей вітчизняної мережі Т2. Це доступна модель, яку легко підключити і використовувати.

Вбудований медіаплеєр і відео плеєри. Крім перегляду цифрового ТБ використовуйте приймач як персональний медіа-центр. Romsat TR-9100HD може відтворювати відео, програвати музику і відкривати фотографії.

Записуйте і переглядайте в будь-який час Ваші улюблені телепрограми і фільми. Зберігайте записаний контент на зовнішній жорсткий диск або USB Flash накопичувач. Оскільки запис відео здійснюється в цифровому форматі, ваш власний відео архів буде бездоганної якості.

Функція Timeshift. Зупиняйте на паузу перегляд ефіру в реальному часі і відтворення пізніше. Завдяки функції Timeshift ви не пропустіть важливих моментів. Функція швидкого включення. У Romsat TR-9100HD передбачена функція швидкого включення. Це дозволяє звільнити себе від нудного очікування включення пристрою і насолоджуватися переглядом телепрограм вже через кілька секунд.

ROMSAT спеціалізується на багатопрофільної проектної дистрибуції телекомунікаційного та телевізійного обладнання від провідних світових брендів на території України, а також Грузії і Болгарії. Своїм клієнтам ми пропонуємо сучасні комплексні рішення світового рівня з використанням перспективних розробок і досліджень в області телекомунікаційних і інформаційних технологій.

Характеристики Romsat TR-9100HD

Тип Прийом цифрового сигналу
Інтерфейс HDMI, RCA, USB, Антенний вхід, Антенний вихід
Сигнал DVB-T2
FM-тюнер немає