Пилосос 360 Robot Vacuum Cleaner C50-1

Код товару: 1257507
Немає в наявності
  • Інформація по 360 Robot Vacuum Cleaner C50-1
  • Виробник: 360
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Robot Vacuum Cleaner C50-1
  • Вага: 5.077 кг.
  • Габарити: 54x40x13 см.
  • Короткий опис:

    робот, суха, волога, пластиковий контейнер (циклонна система), пульт ДК, через смартфон, 2600 Па, акумулятор, НЕРА, пилозбірник - 0.5 л, ємність водяного баку - 0.30 л, шнур - бездротовий, 53 дБ, 315 х 315 х 79 мм, 3.5 кг, Колір - чорний

Опис 360 Robot Vacuum Cleaner C50-1

Робот 360 C50-1 з легкістю наведе лад як із гладкими, так і з килимовими підлоговими покриттями. За допомогою основної V-подібної турбощітки й двох бічних він ефективно збирає з поверхні пил і сміття, добираючись до найбільш важкодоступних місць і вичищаючи сміття зі щілин. Водночас пристрій має високу потужність усмоктування — до 2600 Па, завдяки чому забезпечує ефективне прибирання всіх типів підлог та глибоко очищає ворсисті килими. А багатошаровий HEPA-фільтр тонкого очищення затримує пил та алергени всередині, тому випускає тільки чисте повітря.

Пилосос також обладнано резервуаром для води об'ємом 300 мл, якого вистачить для прибирання приміщення площею до 120 квадратних метрів завдяки електронному контролю розпилення води. Водночас інтенсивність подавання рідини регулюється в межах 3 рівнів, що дасть змогу регулювати параметри залежно від поточного рівня забруднення.

Оптимальна траєкторія руху Робот-пилосос C50-1 ідеально підходить для прибирання як у невеликих квартирах, так і в просторих приміщеннях, а також приватних будинках. Розумна навігаційна система допомагає йому планувати маршрут і послідовність прибирання, а також обирати оптимальні траєкторії руху, щоб не пропустити жодної зони. Датчики захисту від падіння 360 C50-1 використовує низку сенсорів, щоб точно визначати своє положенні в просторі. Так, вбудовані інфрачервоні й тактильні датчики, розміщені в передній частині корпусу, допомагають йому розпізнавати перешкоди та знижують ризик зіткнення з предметами інтер'єру. А сенсори перепаду висоти захищають пилосос від падіння зі сходів та інших височин.

Розроблений для невеликих просторів, завдяки своїм скромним габаритам (діаметру всього 31,5 см, а також висоті майже 8 см) цей робот-пилосос здатний пройти там, де інші не зможуть. Тому він легко прибере під ліжком і у вузьких проміжках між меблями.

Прибирання за розкладом та інші корисні функції, використовуйте програму 360Robot (для Android та iOS), щоб запланувати прибирання в будь-який зручний для вас час і задати пилососу потрібні параметри. За допомогою програми можна настроювати зони прибирання та графік, регулювати потужність усмоктування і рівень подавання рідини, обирати режим, контролювати заряд акумулятора та стан розхідників. Крім того, у комплекті з пилососом постачається пульт ДК для зручного віддаленого керування.

Характеристики 360 Robot Vacuum Cleaner C50-1

Потужність всмоктування 2600 Па
Особливості рух зигзагом
Тип живлення акумулятор
Час роботи на одному заряді 120 хв
Час зарядки 5 год
Ємність аккумулятору 2600 mAh
Фильтр на виході НЕРА
Ємність пилозбірника 0.5 л
Ємність водяного баку 0.30 л
Довжина шнура бездротовий
Робочий радіус 120 м2
Насадки (у комплекті) 2
Рівень шуму 53 дБ
Розмір 315 х 315 х 79 мм
Вага 3.5 кг
Колір чорний
Тип пылесоса, синк робот пилосос
Також шукають універсальні
Тип пилососа робот
Тип прибирання суха
Тип пилозбірника пластиковий контейнер (циклонна система)
Тип керування через смартфон