Робот-пилосос Ecovacs Deebot Ozmo T9 (DLX13-44)

Код товару: 1207407
Немає в наявності
  • Інформація по Ecovacs DLX13-44
  • Виробник: Ecovacs
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: DLX13-44
  • Вага: 4.5 кг.
  • Короткий опис:

    Робот-пылесос Ecovacs Deebot Ozmo T9 (DLX13-44)

Опис Робот-пилосос Ecovacs Deebot Ozmo T9 (DLX13-44)

DEEBOT T9 – інтелектуальне прибирання з підвищеною ефективністю
DEEBOT OZMO T9 – перший робот-пилосос, який, крім ефективного та інтелектуального прибирання, відрізняється функцією освіжувача повітря. Робот вражає поліпшеною потужністю всмоктування, функцією вологого прибирання з унікальною щіткою, інтелектуальною навігацією. Смарт-помічник точно запам’ятовує 3D-карту будинку, запобігаючи зіткненням. У вашому домі завжди буде чисто та затишно.

Особливості:
вібробак для вологого прибирання OZMO Pro 2.0
збільшена сила всмоктування до 3000 Па
побудова 3D-карти приміщення
інтелектуальна навігація
персоналізація прибирання
функція освіжувача повітря
покращене мобільний додаток
більш тиха робота

Капсула з освіжувачем повітря
Вперше в історії робот-пилосос оснащений капсулою для ароматизації повітря – DEEBOT T9 наповнить ваш дім приємним ароматом для затишку та усунення зайвих запахів. Одного аромату вистачає на 60 днів використання по 1 годині. Завдяки персоналізованим налаштуванням ви зможете використовувати освіжувач як для всього будинку, так і і для певної зони.

Персоналізація прибирання
Контролюйте, налаштовуйте та запускайте прибирання з будь-якої точки світу через додаток ECOVACS Home. У віддаленому форматі ви зможете задавати індивідуальне налаштування для кожної кімнати окремо. Наприклад, налаштувати прибирання кухні двічі з максимальною потужністю, а спальню пройти поверхнево. Додаток відображає реальний план вашого будинку у форматі 3D-карти.

Збільшена продуктивність збирання
Завдяки оновленому двигуну потужність всмоктування DEEBOT T9 досягає 3000 Па. Робот ефективно справляється з прибиранням не лише твердого підлогового покриття, а і килима, при виявленні якого автоматично посилює потужність. А при зіткненні з порогом висотою до 2 см, пилосос успішно долає його, продовжуючи прибирання.

Вологе прибирання з OZMO PRO 2.0
Помічник DEEBOT T9 одночасно пилососить та миє підлогу, ефективно видаляючи найстійкіші плями. Миючий механізм OZMO Pro 2.0 здійснює до 480 вібрацій за хвилину. Пластина для миття щільно прилягає до забрудненого покриття, захоплюючи кожен міліметр. Попри високу ефективність прибирання, завдяки вдосконаленій технології робот прибирає тихіше, ніж будь-коли.

Точна навігація TrueMapping 2.0
Робот оснащений технологією точної навігації TrueMapping 2.0 – адаптується до будь-яких умов прибирання. DEEBOT T9 плавно переміщається при світлі або у повній темряві, щоб у вашій оселі при будь-яких умовах було чисто та затишно.

Точне виявлення 3D-об’єктів
Технологія 3D-виявлення предметів забезпечує точне прибирання без зіткнень. Завдяки вдосконаленому алгоритму і точному лазеру DEEBOT T9 заздалегідь бачить об’єкти і точно обходить перешкоди – не доїжджає 5 см до дрібних об’єктів та 1-3 см для великих.

Побудова 3D-карти будинку
Робот точно сканує планування будинку, створює домашню карту і зберігає в пам’яті для своєчасного застосування. DEEBOT T9 може запам’ятати кілька карт різних поверхів будинку. Завдяки персоналізації ви зможете налаштувати зони прибирання на кожній карті, а також вибудувати віртуальні кордони, куди робот не буде заїжджати.

Тривала автономність
Робот оснащений літій-іонним акумулятором з ємністю 5200 мАг – забезпечує до 3 годин автономної роботи на одному заряді. Поповнення заряду відбувається автоматично за допомогою док-станції, а по завершенню зарядки робот продовжує прибирання з місця зупинки.

Тришарова фільтрація
Ефективний трирівневий фільтр затримує до 99% дрібних шкідливих частинок розміром до 6 мікронів. Робот випускає чисте повітря для забезпечення сприятливого мікроклімату в будинку.

Режим "Авто"
Режим "Прибирання по спіралі"
Режим "Прибирання по периметру"

Характеристики Робот-пилосос Ecovacs Deebot Ozmo T9 (DLX13-44)

Тип робот-пылесос
Тип уборки сухая, влажная
Управление на корпусе, через смартфон
Тип покрытий ковролин, твердый пол
Объем контейнера сбора пыли 420 мл
Объем контейнера для воды 180 мл
Мощность 50 Вт
Уровень шума 67 дБ
Питание аккумулятор
Тип аккумулятора Li-ion
Время зарядки аккумулятора 6 ч
Время работы от аккумулятора 175 мин
Виртуальные стены есть
Датчик препятствий есть
Датчик перепада высоты есть
Автоматическая подзарядка есть
Уборка по расписанию есть
Камера нет
УФ лампа нет
Турбощетка нет
Размеры (ШхВхГ) 353 х 93.6 х 353 мм
Вес 3.57 кг
Цвет белый