Пилосос Puppyoo Robot R30

Код товару: 1150048
Немає в наявності
  • Інформація по Puppyoo Robot R30
  • Виробник: Puppyoo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Robot R30
  • Вага: 4.5 кг.
  • Габарити: 43x38x14 см.
  • Короткий опис:

    робот, суха, волога, контейнер, на корпусі, Wi-Fi, акумулятор, 25 Вт, НЕРА, пилозбірник - 0.55 л, ємність водяного баку - 0.8 л, 55 дБ, 80 х 320 х 320 мм, 2.8 кг, Колір - чорний

Опис Puppyoo Robot R30

Робот-пилосос Puppyoo R30 — це новий інтелектуальний пристрій для підтримки чистоти в будинку. Розробники оснастили пилосос новим потужним безщітковим двигуном, великою кількістю різних датчиків і можливістю керувати ним через додаток.

інтелектуальне планування
R30 оснащений провідним в галузі навігаційним алгоритмом позиціонування SLAM 3.0. Заснований на побудові карти і позиціонуванні в реальному часі, високоточний гіроскоп відмінно виконує завдання навігації по плануванню траєкторії і управління рухом з точністю до міліметрів.

Інтелектуальне дистанційне керування
R30 легко справляється з будь-якими сценаріями прибирання. При виникненні труднощів на шляху, новий покращений графічний движок проводить тонке налаштування локального планування для обходу перешкоди. Інтелектуальний поділ областей за алгоритмом повного покриття ділить зону прибирання на кілька невеликих блоків розміром 4 х 4 м.

Оновлена ​​система очищення
R30 використовує новий безщітковий двигун з потужністю всмоктування до 1200 Па. Літієва батарея потужністю 2500 мАг може використовуватися до 120 хвилин на площі до 150 квадратних метрів. Також, є функція вологого прибирання з миттєвим сушінням пiдлоги.

Вбудовані бічні щітки збирають пил в двох напрямках. А для більш ретельного прибирання в R30 вбудована V-образна спіральна електрична щітка з роликами.

Прибирання
Робот-пилосос вільно долає перешкоди висотою до 15 мм, може підніматися по схилу до 15°. Оснащений зносостійкими шинами. Невелика товщина пристрою, всього 8 см, дозволяє робити прибирання під меблями. Зіткнувшись з труднощами чи заплутавшись в об'єкті, R30 відступає назад, регулює швидкість бічний щітки і змінюючи напрямок продовжує прибирання.

Кілька наборів різноманітних інфрачервоних датчиків, роблять R30 майже "живим". Він відчуває перешкоди, обриви, вологу, перепади висоти. З усім цим він впорається і не пропустить жоден ділянку без прибирання.

Управління через додаток
Управляти роботом-пилососом можна через спеціальний додаток в вашому смартфоні з підключенням через Wi-Fi.

Характеристики Puppyoo Robot R30

Тип пилососа робот
Тип прибирання суха
Тип пилозбірника контейнер
Тип керування на корпусі
Особливості турбощітка
Тип живлення акумулятор
Споживана потужність 25 Вт
Час роботи на одному заряді 90 хвилин
Час зарядки 4 год
Ємність аккумулятору 2600 mAh
Фильтр на виході НЕРА
Ємність пилозбірника 0.55 л
Ємність водяного баку 0.8 л
Насадки (у комплекті) 1
Рівень шуму 55 дБ
Розмір 80 х 320 х 320 мм
Вага 2.8 кг
Колір чорний
Тип пылесоса, синк робот пилосос