Пилосос Roborock Vacuum Cleaner Q Revo White (QR02-00)

Код товару: 1548776
Під замовлення
35545 Грн
  • Інформація по Roborock QR02-00
  • Виробник: Roborock
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Vacuum Cleaner Q Revo White
  • Код виробника: QR02-00
  • Вага: 6.461 кг.
  • Габарити: 45x40x14 см.
  • Короткий опис:

    робот, сухе, вологе, контейнер, через смартфон, 5500 Па, акумулятор, мікрофільтр, НЕРА, пилозбірник - 0.35 л, ємність водяного баку - 0.2 л, шнур - бездротовий, 67 дБ, 353 х 350 х 96 мм, 3.8 кг, Колір - білий

Опис Roborock Vacuum Cleaner Q Revo White

Xiaomi Roborock QRevo (2023 модельний рік) комплектується мультифункціональною базою самообслуговування. Пилосос робот оснащений турбо-модулем для вологого прибирання, миючі диски якого піднімаються на килимах. Roborock Revo отримав потужність всмоктування 5500 Па та силіконову турбо-щітку, яка значно краще чистить килими, при цьому практично не намотує на себе волосся та шерсть. За побудову точних карт збирання відповідає PreciSense LiDAR, здатний створювати тривимірні карти, крім звичайних. Програма порадує Вас повним спектром функцій - покімнатне зонування, віртуальні обмежувачі, запам'ятовування кількох поверхів, підтримка голосових помічників та багато іншого для зрозумілого та цікавого керування.

Основні відмінності Roborock Q Revo: Мультифункціональна док-станція; Навігація PreciSense LiDAR (малює 3D картку збирання); Миття (ротаційні диски) із системою ліфта до 7 мм.; Фронтальний датчик виявлення предметів на підлозі (система DToF); Силіконова турбо-щітка; Потужність всмоктування (5500 Па); Батарея (5200 mAh); Бак для сміття (350мл); Бак для води (200мл); Датчик визначення килимів (автоматично збільшує потужність); Запам'ятовує кілька карт прибирання.

База повного самообслуговування: Заряджає робота (функція швидкого заряджання "Fast Charding"); Очищає бак для сміття (мішок для сміття 2.7 л); Промиває миючі насадки (баки для чистої/брудної води по 5 л); Сушить миючі насадки (гаряче повітря); Наповнює бак робота водою.

Якість збирання

Силіконова турбо-щітка захищена від намотування волосся та забивання вовною. Двигун робота здатний нагнітати потужність всмоктування до 5500 Па, чого достатньо для якісного очищення як твердих поверхонь, так і килимів від будь-якого сміття.

Роборок рево може працювати в різних режимах: сухе очищення, гібрида (сухе очищення та миття) і просто в режимі миття. Він здійснює якісне миття підлоги завдяки технології з використанням круглих миючих дисків. Рівень вологості ганчірки можна регулювати у додатку зі смартфона.

Якщо роботу необхідно чистити килим, то він піднімає диски для вологого прибирання, і збільшує потужність, заїхавши на нього. Ліфт миючих дисків 7 мм, тому висота ворсу не повинна перевищувати 6 мм. В іншому випадку можна включити режим уникнення килимів.

Можливості навігації

Найсучасніший на момент виходу модуль LDS PreciSense з можливістю 3D сканування доповнений фронтальним сканером виявлення предметів на підлозі. Цей датчик знаходиться на передньому бампері робота, і здатний фіксувати предмети, що зустрічаються на підлозі, і обходити їх. Сканер здатний виявити лише великий предмет (книга, черевик, велика іграшка).

Управління зі смартфона

Покриття підлоги та види забруднень у межах будинку можуть відрізнятися, причому значно. Тому Роборок рево розбиває карту на кімнати і в кожній з них дозволяє налаштувати індивідуальну силу всмоктування та рівень подачі води. Зони в які заїжджати не варто можна відзначити як заборонені, і робот не перетинатиме їх меж.

Опції налаштувань у програмі Roborock Q Revo

Для відображення карти прибирання є три режими – 3D, Матриця та стандартна 2D-картка. До того ж робот може зберігати до 4 карт приміщень, що дозволяє комфортно використовувати його в двох або триповерхових будинках.

Інші функції

Робот сумісний з розумним будинком та після синхронізації Ви зможете керувати ним за допомогою голосових асистентів. Ємний акумулятор на 5200 мАг дозволяє прибирати до 120 м² на одній зарядці та близько 300 м² за три підходи. Стабільно долає пороги та килими до 2 см (диски піднімає на 7 мм). Безліч датчиків убереже робот від зіткнень і падінь зі сходів і не дозволить заплутатися навіть у найскладніших умовах.

Характеристики Roborock Vacuum Cleaner Q Revo White

Тип пилососа робот
Тип прибирання сухе
Тип пилозбірника контейнер
Тип керування через смартфон
Потужність всмоктування 5500 Па
Особливості таймер
Тип живлення акумулятор
Час роботи на одному заряді 180 хв
Час зарядки 3 год
Ємність аккумулятору 5200 mAh
Фільтр на виході НЕРА
Ємність пилозбірника 0.35 л
Ємність водяного баку 0.2 л
Довжина шнура бездротовий
Робочий радіус 400 м.кв
Насадки (у комплекті) бічна щітка
Рівень шуму 67 дБ
Розмір 353 х 350 х 96 мм
Вага 3.8 кг
Колір білий
Тип пылесоса, синк робот пилосос
Також шукають універсальні