Пилосос Rowenta RR7245WH

Код товару: 1120726
Немає в наявності
  • Інформація по ROWENTA RR7245WH
  • Виробник: ROWENTA
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: RR7245WH
  • Вага: 5.5 кг.
  • Габарити: 14x42x50 см.
  • Короткий опис:

    робот, волога, контейнер, на корпусі, Wi-Fi, акумулятор, НЕРА, пилозбірник - 0.44 л, 65 дБ, 331 х 331 х 80 мм, 3.8 кг, Колір - чорний

Опис ROWENTA RR7245WH

Розумний помічник в прибиранні

Компактний робот-пилосос Rowenta RR7245WH поєднує в собі інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і висококласне якість збірки, що гарантує збирання вищого рівня всього за кілька хвилин. Апарат стане вірним помічником будь-якої сучасної господині, взявши на себе всі турботи по вологого і сухого прибирання. Насолоджуйтесь бездоганною чистотою і свіжістю житла, докладаючи до збирання мінімум зусиль.

Будь-яка поверхня

Апарат однаково ефективно працює з будь-яким покриттям підлоги. Килим з невисоким ворсом або ковролін, ламінат або лінолеум, паркет або кахельна плитка - будь-яка поверхня буде вимита дочиста. Пилосос не залишає після себе розлучень і слідів води, якісно збирає весь сухе сміття, для чого в комплекті є потрібний арсенал насадок.

Функціональний потенціал

Потужна турбощітка зі спеціальним валиком особливо зручна для збору шерсті домашніх тварин або довгого волосся з килимових покриттів, м'яких меблів і інших аналогічних поверхонь. Бічні щітки дозволяють роботові обробляти більше простору, ніж при використанні тільки основний насадкою, забезпечуючи захоплення пилу і сміття з боків, що особливо актуально при збиранні вузьких щілин і під меблями.

Якісний результат

Конструкцією моделі передбачено інноваційний двигун з продуктивністю до 1500 Па, що гарантує збирання всіх приміщень житла і досягнення ідеальної чистоти в кожному куточку. Також модель оснастили НЕРА-фільтром тонкого очищення для більш глибокого і детального очищення пропускається через пилосос повітря від найдрібніших фракцій пилу, включаючи пилок, мікроби та інші алергени.

Режимні моменти

Можливість задавати пилососа розклад роботи, забезпечує активність приладу в той час, коли господареві найзручніше (вночі або в його відсутність). З додаткових циклів можна виділити два. Прибирання по периметру, що дозволить зібрати пил і бруд уздовж стін, особливо під диванами, куди не часто заглядаєш під час традиційного прибирання.

Програмне забезпечення

Надійна система навігації забезпечує орієнтацію в просторі. Є захист від падінь, а також сенсор перешкод, що відчуває перешкоду і своєчасно міняє курс в іншому напрямку. Керувати рухом пилососа можна за допомогою фірмового додатка через особистий смартфон. Такий підхід дозволяє віддавати пристрою команди з будь-якої точки земної кулі і легко контролювати його роботу.

Характеристики ROWENTA RR7245WH

Виробник ROWENTA
Модель RR7245WH
Артикул RR7245WH
Тип пилососа робот
Тип прибирання волога
Тип пилозбірника контейнер
Тип керування на корпусі \n Wi-Fi
Тип живлення акумулятор
Час роботи на одному заряді 150 хв
Час зарядки 6 годин
Фильтр на виході НЕРА
Ємність пилозбірника 0.44 л
Насадки (у комплекті) 2
Рівень шуму 65 дБ
Розмір 331 х 331 х 80 мм
Вага 3.8 кг
Колір чорний
Тип пылесоса, синк робот пилосос