Пилосос Rowenta RR7447WH

Код товару: 1120727
Немає в наявності
  • Інформація по ROWENTA RR7447WH
  • Виробник: ROWENTA
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: RR7447WH
  • Вага: 6 кг.
  • Габарити: 46x43x14 см.
  • Короткий опис:

    робот, суха, волога, контейнер, на корпусі, Wi-Fi, акумулятор, НЕРА, пилозбірник - 0.36 л, 65 дБ, 3.45 кг, Колір - білий

Опис ROWENTA RR7447WH

Дивовижно тонкий

Ультратонкий корпус робота-пилососа Rowenta RR7447WH в висоту становить всього 6 см, що дозволяє пристрою з легкістю проникати в будь-який важкодоступний куточок кімнати. Незважаючи на скромні габарити модель володіє солідною потужністю і чудово справляється з будь-якими видами забруднень. Конструкція виробу передбачає арсенал насадок, а також широкий вибір функцій і режимів, що гарантує універсальний підхід до збирання будь-якій поверхні.

Добротна заміна

Багатофункціональний апарат розрахований на традиційну сухе прибирання для всмоктування пилу і сміття, яка підходить для будь-яких типів покриттів лінолеуму, паркету, ламінату, килимів, ковроліну, меблевої оббивки і т.п. Також передбачений в пилососі режим вологого миття підлоги, що дозволить відмовитися від звичної швабри і ганчірки, назавжди забувши про прибирання вручну.

Рекордна міць

Мінімалістичний дизайн моделі приховує неймовірної потужності інноваційний двигун в 2300 Па, який гарантує приголомшливу чистоту і чудовий результат після кожного прибирання. Унікальне поєднання великої моторизованої турбощетки по центру і двох бічних насадок з довгою жорсткою щетиною дозволить провести прибирання всього будинку в лічені хвилини, ефективно змітаючи будь сміття з найдрібніших, вузьких щілин.

Можливості системи

Конструкція отримала систему розумної навігації, яка дозволяє пристрою чудово орієнтуватися в просторі. Вбудовані датчики дають можливість заздалегідь ідентифікувати і об'їжджати перешкоди, знаходити дверні отвори і виїжджати з кімнати, заїжджати під меблі і вибиратися назад. Система гарантує можливість перебиратися через дроти і заїжджати на килимки.

Зрозумілий інтерфейс

Керуючи пилососом через додаток в смартфоні можливо повністю контролювати роботу пристрою з будь-якої точки земної кулі, де є інтернет. Користувач може вибрати режим руху, повернути апарат на док-станцію, регулювати потужність всмоктування двигуна або виставити розклад прибирання. Сучасні підходи і технології, освоєні на моделі, включаючи Гіротехнології та інші інновації, дозволили створити унікальний повністю автоматизований продукт, який працює планомірно і чітко.

Приємний бонус

Позбутися практично від 100% алергенів і бактерій, а також більш ретельно очистити надходить в пилосос повітря допоможе Фірмовий фільтр High Performance Filter. З його допомогою затримуються дрібні фракції пилу і бруду, що гарантує кришталеву чистоту і порядок навколо. У поєднанні з солідним набором активних щіток і колосальної потужністю прибирання на будь-якому типі поверхні - це не проблема.

Характеристики ROWENTA RR7447WH

Основні
Тип робот пилосос
Тип прибирання сухе
вологе
Автономна робота 90 хв
Площа прибирання за один повний заряд пилесосу 80 м2
Резервуар для води 110 мл
Система фільтрації
Обсяг пилозбірника 0.36 л
Фільтр тонкого очищення (HEPA)
Особливості
Функціональні всмоктування
Додатково Підтримка голосових асистентів
Висота подолання порогів - 20 мм
Система антизаплутування
Безпека на сходах
Керування через смартфон
Система навігації - Slam
Комплектація фільтр HEPA
бічна щітка
Гарантійний талон
зарядна док-станція
насадка з мікрофібри
резервуар для води
Фізичні
Вид поверхні килим із низьким ворсом
ковролін
ламінат
лінолеум
паркет
скло
Рівень шуму 65 дБ
Живлення акумулятор
Час заряду акумулятора 4.5 годин
Колір білий