Робот-пылесос Viomi SE Vacuum Cleaner White SE White

Код товару: 1106781
Немає в наявності
  • Інформація по Viomi SE White
  • Виробник: Viomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: SE White

Опис Робот-пылесос Viomi SE Vacuum Cleaner White SE White

Робот пилосос XIAOMI VIOMI SE Vacuum Cleaner
Не хочете витрачати свій час на рутинні домашні обов"язки? Довірте регулярне прибирання роботу-пилососу XIAOMI VIOMI SE. Цей розумний домашній помічник може не лише пилососити, а і робити вологе прибирання, очищуючи за один раз площу до 200 м?. Він не пропустить жодного куточка, а вдосконалена система фільтрації допоможе прибрати з повітря бактерії та алергени. При цьому керувати пилососом можна прямісінько зі смартфона. Просто задайте відповідні налаштування і, поки XIAOMI VIOMI SE піклується про чистоту вашої оселі, ви зможете зайнятися своїми справами.

Точна орієнтація у просторі
XIAOMI VIOMI SE оснащений функцією розпізнавання поверхні і цілою системою датчиків, які допомагають йому орієнтуватися у просторі. Так, модернізована лазерна система LDS дозволяє роботу точно визначати розташування перешкод і уникати їх, запам"ятовуючи план кожної кімнати. А алгоритм SLAM дає можливість орієнтуватися у просторі в реальному часі і планувати оптимальний маршрут прибирання, тому забуті на підлозі речі або іграшки не завадять пилососу виконати свою роботу.

Ефективне вологе прибирання
Цей робот-пилосос позбавить вас не лише від сміття, а й від пилу. Завдяки місткому резервуару для води об"ємом 200 мл і надточному насосу він може легко зробити вологе прибирання у всій квартирі. Так, одного повного бака йому вистачає для протирання підлог у приміщенні загальною площею 200 м2 або на 3 прибирання стандартної квартири площею 50 м2. А 3-рівнева система точно контролює витрату води і запобігає протіканню.

Ретельне очищення будь-яких поверхонь
VIOMI SE показує відмінні результати на найрізноманітніших покриттях. Його двигун, здатний розвинути потужність всмоктування у 2200 Па, і дві щітки (основна та бічна) ретельно очищують від сміття не лише гладкі поверхні на кшталт плитки та ламінату, а й килими. Режим подавання води та рівень потужності всмоктування дозволяють вибрати найбільш оптимальні налаштування залежно від типу підлогового покриття та кількості сміття.

Ніякого пилу та бактерій
На відміну від більшості подібних пилососів, VIOMI SE не просто очищує підлоги від пилу та бруду, а й дбає про чистоту повітря. Він забезпечений сучасним HEPA-фільтром з іонами міді та срібла. Що дозволяє гаджету видаляти з повітря до 99% шкідливих речовин, в тому числі бактерій та алергенів.

Повний контроль та віддалене керування
Регулюйте роботу робота-пилососа прямо зі свого смартфона за допомогою мобільного додатка MiHome. Використовуючи цю програму, ви можете спланувати маршрут прибирання, встановити зони, у межах яких робот проводитиме очищення, отримати повний звіт про стан апарата та багато іншого. Крім того, пилосос можна запускати віддалено, щоб він встиг навести чистоту до вашого повернення додому.

Підходить для великих приміщень
Потужний акумулятор дозволяє XIAOMI VIOMI SE безперервно працювати близько 2 годин. За цей час він здатний очистити площу до 200 квадратних метрів. При цьому вам не доведеться стежити за тим, чи заряджений ваш домашній помічник. Коли робот визначає, що рівень заряду низький, він самостійно знаходить док-станцію для поповнення запасу енергії. Після чого продовжує прибирання з того місця, на якому зупинився.

Характеристики Робот-пылесос Viomi SE Vacuum Cleaner White SE White

Основные характеристики
Тип робот-пылесос
Тип уборки сухая, влажная
Управление через смартфон
Тип покрытий ворсистый ковер, ковролин, твердый пол
Объем контейнера сбора пыли 300 мл
Объем контейнера для воды 200 мл
Мощность 33 Вт
Уровень шума 70 дБ
Питание аккумулятор
Тип аккумулятора Li-ion
Время зарядки аккумулятора 3 ч
Время работы от аккумулятора 120 мин
Особенности
Виртуальные стены есть
Датчик препятствий есть
Датчик перепада высоты есть
Автоматическая подзарядка есть
Уборка по расписанию есть
Камера нет
УФ лампа нет
Турбощетка есть
Турборежим нет
Физические характеристики
Размеры (ШхВхГ) 350 х 350 х 95 мм
Вес 4.4 кг
Цвет белый