Робот-пылесос Viomi V3 Vacuum Cleaner Black Viomi V3 Black

Код товару: 1106779
Немає в наявності
  • Інформація по Viomi Viomi V3 Black
  • Виробник: Viomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: Viomi V3 Black

Опис Робот-пылесос Viomi V3 Vacuum Cleaner Black Viomi V3 Black

XIAOMI VIOMI V3 Vacuum Cleaner – універсальний робот-пилосос з функціями сухого, вологого та комбінованого прибирання. Нова модель може похизуватися збільшеною до 2600 Па силою всмоктування, сенсорами для бездоганної орієнтації у просторі та приголомшливою автономністю. А фірмовий мобільний додаток Mi Home дає можливість легко керувати пристроєм, навіть якщо ви знаходитесь далеко від дому.
Особливості:
Функції сухого, вологого та комбінованого прибирання
Максимальна потужність всмоктування – 2600 Па
Лазерна система навігації з алгоритмами SLAM
Час роботи на одному заряді – до 180 хвилин
Фільтр НЕРА та очищення іонами срібла
Автоматична постановка на зарядку
Rерування та контроль у додатку Mi Home

Безкомпромісна чистота
Хочете підтримувати ваше житло у чистоті без зайвих турбот? Робот-пилосос забезпечує максимальну потужність всмоктування у 2600 Па, в той час як у його попередника V2 PRO цей показник становить 2150 Па. Завдяки цьому розумний домашній помічник збирає сміття більш ретельно, залишаючи після себе дійсно чисту поверхню.

І вологе прибирання до снаги
Щоб плитка, лінолеум, ламінат та інші тверді підлогові покриття радували сяючим блиском, стане у пригоді функція вологого прибирання з 3 налаштуваннями подавання води. Також є комбінований режим*, в якому пристрій одночасно всмоктує сміття і виконує миття поверхні. А крім S-подібної траєкторії руху передбачена Y-подібна, що імітує більш уважне ручне наведення чистоти.

Докладна навігація
Для об"їзду перешкод та орієнтації у просторі пилосос отримав лазерну систему виявлення LDS. Зібрані дані обробляються алгоритмами SLAM і пристрій формує точну і постійно оновлювану карту приміщення. Тому перестановка у квартирі або домашній улюбленець не вплинуть на процес наведення чистоти. До того ж, прибиральник вільно долає перепади висоти до 2 см.

Великі квартири за один захід
Контейнери для пилу та води відрізняються об"ємом по 550 мілілітрів, а місткий вбудований акумулятор забезпечує до 180 годин автономної роботи. Таким чином за один захід пилосос здатний прибрати до 250 м? площі (точні показники залежать від режиму та інших умов). А для поповнення запасів енергії пристрій автоматично заїжджає на док-станцію, після чого продовжує очищення.

Фільтрація повітря
Уважно ставитеся до якості мікроклімату в будинку? Щоб пилосос не став джерелом вторинного забруднення повітря, розроблена вдосконалена система фільтрації. Вона об"єднує у собі затримку небезпечних для здоров"я мікрочастинок НЕРА-фільтром і додаткове знезараження повітряного потоку іонами срібла.

Керуйте у додатку
Весь функціонал пилососа доступний у фірмовому мобільному додатку Mi Home. З ним ви зможете не лише запускати прибирання, а і програмувати автоматичне наведення чистоти за графіками, вказувати на мапі приміщення віртуальні кордони, за які пристрій заїжджати не буде. Керування доступне у будь-якій точці світу, за наявності інтернет-з"єднання.

Характеристики Робот-пылесос Viomi V3 Vacuum Cleaner Black Viomi V3 Black

Основные характеристики
Тип робот-пылесос
Тип уборки сухая, влажная
Управление через смартфон
Тип покрытий ковролин, твердый пол
Объем контейнера сбора пыли 550 мл
Объем контейнера для воды 550 мл
Мощность нет данных
Уровень шума 75 дБ
Питание аккумулятор
Тип аккумулятора Li-ion
Время зарядки аккумулятора 6 ч
Время работы от аккумулятора 180 мин
Особенности
Виртуальные стены есть
Датчик препятствий есть
Датчик перепада высоты есть
Автоматическая подзарядка есть
Уборка по расписанию есть
Камера нет
УФ лампа нет
Турбощетка есть
Турборежим нет
Физические характеристики
Размеры (ШхВхГ) 350 х 350 х 95 мм
Вес 3.6 кг
Цвет черный