Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P White (STYJ02YM) (556730)

Код товару: 1105250
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi 556730
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: 556730

Опис Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P White (STYJ02YM) (556730)

Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro
Вдосконалений робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro володіє новою лазерної навігацією для точного позиціонування, високою силою всмоктування 2100 Па, трьома режимами роботи і розумним резервуаром для води, який робить його ідеальним прибиральником навіть дерев"яних підлог, і прибирає на одному заряді до 180 кв .м. приміщення. Отримуйте сухе і вологе прибирання до блиску з мінімумом зусиль!

Основні переваги
Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro володіє новим поколінням лазерної навігації для точної побудови маршруту, має 12 груп високочутливих датчиків, розумний резервуар для води, який контролює її подачу щоб уникнути калюж і розводів, а три режими захищають підлогу і відмінно справляються з будь-якими забрудненнями.

Навігаційна система LDS нового покоління
Апроксимація і нові комплексні алгоритми навігаційної системи LDS дозволяють пилососу "бачити" всі, що відбувається навколо, сканують обстановку лазером через камеру. Такий підхід дозволяє швидше підлаштовуватися під несподівані ситуації і ретельніше впізнавати простір. Процесор Cortex A7 з 4 ядрами і двоядерний графічний чіп Mali400 зі SLAM-алгоритмами служать потужними складовими начинки робота-пилососа Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro.

Динамічне прокладання маршруту і автоматичне зонування
Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro запам"ятовує ваші кімнати після збирання, в додатку ви можете вносити свої корективи для зручного використання девайса. Робот проходиться по всіх доступних ділянках. У додатку ви можете побудувати віртуальні кордони і заборонені зони, за які девайсу заборонено буде заїжджати, вибрати для окремих кімнат тільки підмітання або підмітання з протиранням і т.д.

Розумний подвійний водяний резервуар нового покоління
Крім того, що в комплекті до робота-пилососа Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro поставляються всі необхідні деталі (резервуар і 2 види замикаючих воду ганчірок), так ще й бак здатний поєднувати в собі резервуар для води і мішок. Така ергономічна продумана конструкція дозволяє девайсу пилососити, всмоктувати великі частки, мити підлогу і наводити красу одночасно в процесі збирання. А насос з мікроконтролем подачі води позбавить вас від проблеми розводів і калюж, володіє трьома режимами подачі води і відчуває витоки, запобігаючи їх, завдяки спеціальній системі водопостачання.

Блискуча чистота і неймовірна продуктивність
Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro сам знає, коли йому потрібно підзарядитися, відправляється на док-станцію, заряджається і продовжує маршрут з місця його закінчення після підзарядки. Перешкоди до 2 см йому ні по чому, девайс легко їх долає. 110 хвилин роботи акумулятора дозволяє прибрати до 180 кв.м. приміщення. Датчик проти зіткнень збереже ваші меблі, а датчик проти падіння дозволить роботу безпечно прибирати біля сходів і інших перепадів висоти.

Три режими роботи для різних потреб
Ви можете вибирати, як саме робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro буде забиратися в конкретній кімнаті на конкретному статевому покритті. Режим спільної роботи ідеально підходить для сильно забрудненого ламінату, кахлю, дерева, ковроліну. Якщо стан підлоги нормальний, досить режиму протирання. У режимі підмітання ви отримаєте ідеально чисті килими і підлогу без сміття.

Ідеальний маршрут, що повторює рухи людини
S-подібний маршрут прибирання повторює рухи людини, щоб не залишати ніяких пропусків на підлозі. Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro не витрачає час і заряд на хаотичне прибирання, як більшість сучасних девайсів, і кожна ділянка вашого будинку буде прибрана.

Віддалене управління через додаток Mi Home
Завдяки додатку Mi Home ви можете управляти не тільки роботом-пилососом Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, але і всіма пристроями екосистеми Xiaomi. Прибирання можна запускати з будь-якої точки світу, також в додатку ви самі вибираєте зони прибирання, налаштовуєте розклад, стежте за переміщенням робота в реальному часі, змінюєте режими, оновленні програмного продукту (без сервісного центру "по повітрю") і багато іншого. Девайс підтримує голосове керування, так що можна просто сказати "запусти робот для прибирання" і займатися своїми справами, поки девайс працює.

Характеристики Робот-пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P White (STYJ02YM) (556730)

Основные характеристики
Тип робот-пылесос
Тип уборки сухая, влажная
Управление на корпусе, через смартфон
Тип покрытий ковролин, твердый пол
Объем контейнера сбора пыли 560 мл
Объем контейнера для воды 150 мл
Мощность 33 Вт
Уровень шума 70 дБ
Питание аккумулятор
Тип аккумулятора Li-ion
Время зарядки аккумулятора 2 ч
Время работы от аккумулятора 110 мин
Особенности
Виртуальные стены есть
Датчик препятствий есть
Датчик перепада высоты есть
Автоматическая подзарядка есть
Уборка по расписанию есть
Камера нет
УФ лампа нет
Турбощетка есть
Турборежим есть
Физические характеристики
Размеры (ШхВхГ) 350 х 350 х 94.5 мм
Вес 3.6 кг
Цвет белый