Робот-пилосос Xiaomi Roborock E5 White

Код товару: 1237218
Немає в наявності
  • Інформація по Xiaomi Roborock E5 White
  • Виробник: Xiaomi
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: Roborock E5 White
  • Вага: 5.7 кг.

Опис Робот-пилосос Xiaomi Roborock E5 White

Досконалість очищення і комфорт використання
Наводьте порядок вдома більш ефективно і результативно за допомогою нового робота-пилососа RoborockE5. Оснащений системою OpticEye, двома гіроскопами і прецизійним внутрішнім картуванням, він точно знає, де він був і які зони ще належить прибрати. А збільшена на 38% потужність всмоктування в порівнянні з моделлю E4 і подвоєний заряд акумулятора забезпечують більш глибоку і тривалу очистку. Крім того, робот оснащений пультом дистанційного керування з MagBase, що робить контроль над прибиранням ще більш простим і зручним для користувача.

Гранично точна навігація
Завдяки системі OpticEye пилосос Roborock E5 відмінно орієнтується в просторі. Два гіроскопа, системи відстеження руху, бампери і внутрішні карти повідомляють йому, де він був, і допомагають планувати більш ефективні маршрути для пересування по будинку.

Інтенсивне всмоктування HyperForce
Після Roborock E5 на підлозі не залишиться ні пилинки. Все тому, що він має потужність всмоктування в 2500 Па і функцію AutomaticCarpetBoost, яка допомагає швидко збирати бруд з підлоги і килимів, забезпечуючи більш глибоке і ретельне прибирання будь-яких поверхонь.

Пульт дистанційного керування з MagBase
Почніть очищення простим натисканням кнопки на пульті дистанційного керування. Контролюйте напрямок, вмикайте режим повного або точковошго очищення, або надішліть робота назад до док-станції. І все це, не встаючи з дивана. А щоб пульт дистанційного керування завжди був під рукою, його можна прикріпити до будь-якої зручної магнітної поверхні за допомогою Roborock MagBase.

Прибирання пилососом і миття шваброю одночасно
Цей робот-пилосос використовує відразу дві технології прибирання – сухе і вологе– для того, щоб повністю очистити підлогу від сміття. Він оснащений вбудованою шваброю, яка дозволяє протерти понад 150 кв. м. за допомогою всього 180 мл води. Щоб навіть найдрібніші частинки бруду і пилу, які міг пропустити пилосос, були ретельно вилучені.

Збільшений акумулятор
БВелика батарея ємністю 5200 мАг забезпечує до 200 хвилин прибирання, чого цілком достатньо для прибирання більшості будинків за один раз.

І для великих будинків теж
Roborock E5 оснащений функцією автоматичного відновлення програми очищення за рахунок чого здатний підтримувати в чистоті навіть дуже великі простори. Якщо акумулятор розрядиться під час прибирання, робот просто перезарядиться і продовжить роботу з того місця, де він зупинився.

Більш глибоке чищення килимів
Автоматична система Carpet Boost розпізнає, коли пилосос заїжджає на килим і самостійно збільшує потужність всмоктування до максимуму для більш ретельного очищення килимових покриттів.

Комплексний контроль в додатку
Керуйте роботою свого робота-пилососа в кілька натискань, включаючи налаштування розкладу прибирання, вибір рівня всмоктування і навіть перегляд карти очищених приміщень. Все це доступно вам у додатку MiHome.

Спокійно пересувається по всьому будинку
Продумана конструкція Roborock E5 дозволяє йому долати різні перешкоди висотою до 2 см6, будь то пороги, дроти або килимки з високим ворсом. Тому він може легко переміщатися з кімнати у кімнату, а невелика висота дозволяє E5 з легкістю переміщатися під диванами, ліжками та іншими складними для прибирання місцями.

Великий контейнер для сміття
У великому сміттєзбірнику об’ємом 640 мл може помістити більше пилу, тому його можна рідше спорожняти.

Фільтр, що миється
Щоб зібраний пил не потрапляв назад у повітря, у пилососа передбачений ефективний фільтр класу E11, який блокує дрібні частинки пилу і пилок. Тому повітря в будинку буде набагато чистіше. Крім того, цей фільтр можна мити, що дозволяє легко підтримувати його в чистоті і значно подовжити термін служби.

Характеристики Робот-пилосос Xiaomi Roborock E5 White

Тип робот-пылесос
Тип уборки сухая, влажная
Управление пульт ДУ, через смартфон
Тип покрытий ковролин, твердый пол
Объем контейнера сбора пыли 640 мл
Объем контейнера для воды 180 мл
Мощность 58 Вт
Уровень шума 69 дБ
Питание аккумулятор
Тип аккумулятора Li-ion
Время зарядки аккумулятора 6 ч
Время работы от аккумулятора 200 мин
Виртуальные стены нет
Датчик препятствий есть
Датчик перепада высоты есть
Автоматическая подзарядка есть
Уборка по расписанию есть
Камера нет
УФ лампа нет
Турбощетка нет
Турборежим нет
Размеры (ШхВхГ) 320 х 320 х 60 мм
Вес 3.6 кг
Цвет белый