SVEN SPS-619 black

Код товара: 533724
Нет в наличии
  • Информация по SVEN SPS-619 Black
  • Производитель: SVEN
  • Страна-производитель: Китай
  • Гарантия: 12 мес.
  • Модель: SPS-619 Black
  • Вес: 2.6 кг.
  • Краткое описание:

    проводное, 2.0, mini Jack 3.5 mm, Мощность, Вт - 20, дерево (MDF), 2.35 кг, компьютерные колонки

Описание SVEN SPS-619 Black

Іграшкові машинки, собачки, ангелята, ведмедики. Що спільного між цими словами? Виявляється, усе вищезгадане – це моделі акустичних колонок для ПК і ноутбуків. Яскраві образи перетворюють пристрої на незвичайне рішення для робочого столу, проте звук у подібних пристроях залишає бажати кращого. Коли «плюшеве» звучання набридає, з ностальгією згадуєш про класику: прямокутні форми, дерев'яні корпуси і двосмугові колонки.

Компанія SVEN презентує продовження дизайнерського рішення мультимедійної акустичної системи SVEN MS-1090 – SVEN SPS-619. Лайт-версія – це компактна акустика із зручною панеллю управління на бічній стінці активної колонки. Виготовлена у дусі мінімалізму, модель поєднує в собі функціональність, прекрасні технічні характеристики та стильний дизайн.

SVEN SPS-619 можна віднести до класичного рішення акустичних систем, що втілило в собі усе найнеобхідніше для озвучування фільмів, комп'ютерних ігор і прослуховування музичних треків на ПК. Компактні розміри дають змогу користувачеві без проблем розташувати колонки на робочому столі поруч з монітором. Чорна глянсова поверхня і сріблясті елементи (декоровані під метал) на передніх панелях гармонійно поєднуються з дизайном сучасних моніторів. Окремий високочастотний випромінювач дуже чисто відтворює усі відтінки вокалу, струнних інструментів, перкусії (ударних музичних інструментів), водночас регулятор тембру дає змогу коригувати насиченість високих частот, роблячи звук детальнішим.

Слід зазначити, що корпуси колонок виготовлено з дерева (MDF). Це дає можливість погасити різні звукові спотворення, пов'язані з фізичними законами поширення звукової хвилі в замкнутому просторі. Таким чином, звук стає чистішим і натуральнішим. Для зручності панель управління винесено на бічну стінку активної колонки. На ній розміщено регулятори рівня гучності системи, а також тембру ВЧ. Враховуючи комп'ютерну спрямованість акустики, на панелі дуже до речі вмонтовано роз'єм для підключення навушників.

У підсумку SVEN SPS-619 – це доступний за ціною функціональний апгрейд для Вашого ПК з приємним для ока дизайном і зручним набором опцій для управління.

Характеристики SVEN SPS-619 Black

Частотный диапазон сабвуфера -
Количество полос 2
Мощность сателлитов 2 х 10 Вт
Формат акустики 2.0
Тип стационарные
Мощность 20 Вт
Частотный диапазон 70 – 22 000 Гц
Аудио mini Jack 3.5 mm, выход на наушники
USB нет
Ethernet нет
Wi-Fi нет
Bluetooth нет
Кардридер нет
FM-приемник нет
Пульт ДУ нет
Питание от сети
Материал корпуса МДФ
Диаметр динамиков 76 мм, 25 мм
Габариты 200 х 130 x 115 мм
Вес 2.35 кг
Цвет черный