Автомагнитола Gazer Universal 6.95 Full touch - 178x100 (CM6507-100F)

Код товара: 949307
Нет в наличии
  • Информация по Gazer CM6507-100F
  • Производитель: Gazer
  • Страна-производитель: Китай
  • Гарантия: 12 мес.
  • Модель: Universal 6.95 Full touch - 178x100
  • Код производителя: CM6507-100F
  • Вес: 2.564 кг.
  • Габариты: 36x21x26 см.
  • Краткое описание:

    мультимедийный центр, 2 DIN, есть, есть, TFT, Максимальная выходная мощность - 4 х 60 Вт, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, есть, навител, IGO, Google Maps, Ситигид, Here We Go

Описание Gazer Universal 6.95 Full touch - 178x100

 Автомобільна мультимедійна система Android 2DIN з антибліковим екраном 6.95" (універсальна)


Мультимедійна система Gazer – це музичний центр, бортовий комп'ютер і продуктивний планшет в салоні Вашого автомобіля. Найпопулярніша у світі операційна система Android, потужні апаратні рішення, передові технології бездротового зв'язку і необмежені можливості для розваг – це тільки частина переваг, зібраних в автомобільній мультимедійній системі Gazer.


Мультимедійна система Gazer створена як потужне рішення для високопродуктивних завдань. Восьмиядерний процесор з робочою частотою 1,5 ГГц, якісний звуковий процесор класу Hi-Fi, а також HD апаратний відеодекодер та 3D апаратне прискорення – таке поєднання перевершить очікування навіть найвимогливіших користувачів. Швидке завантаження веб-сторінок, ефективне промальовування тривимірних об'єктів в 3D картах, висока якість відео без затримок, чудовий звук та стабільна робота в складних температурних умовах – оцініть всі переваги використання Вашого автомобільного мультимедійного центру.


Використання найпопулярнішої в світі операційної системи Android дозволить зробити кожну поїздку цікавою і насиченою. Сотні тисяч додатків з цифрового магазину Google Play, найкращі можливості для гнучкого налаштування і простота використання – відкрийте для себе всі можливості Android у власному мультимедійному центрі. Легко підключайтеся до Інтернет – лише раз здійсніть налаштування і процес підключення до глобальної мережі в подальшому буде повністю автоматизованим. Використовуйте USB 3G модем – просто підключіть його до USB роз'єму мультимедійної системи, і через кілька секунд підключення до мережі Інтернет відбудеться автоматично без будь-яких налаштувань. Також Ви можете використовувати Ваш смартфон або переносну Wi-Fi точку доступу підключення мультимедійної системи до мережі Інтернет. Для цього достатньо просто включити режим модему на Вашому смартфоні і підключитися до його мережі Wi-Fi.


Робота з навігацією, побудовою маршрутів в дорозі буде максимально зручною завдяки голосовому Асистенту Google. Завдяки роботі голосового помічника Ви також зможете скористатися й іншими функціями мультимедійної системи, не відволікаючись від ситуації на дорозі.


Якість звуку в мультимедійній системі Gazer оцінять навіть найвибагливіші меломани: 9ти смуговий еквалайзер для налаштування виняткової якості звучання будь-якого жанру музики, з популярними встановленими режимами.


При цьому, мультимедійний центр Gazer підтримує всі популярні музичні формати (MP3, WMA, WAV, FLAC, ALAC, APE та багато ін.), А звукові налаштування застосовуються абсолютно на всі джерела аудіо в системі – радіо, музичні програвачі та інші додатки Android, AUX вхід, навігаційні та інші програми.


 


Завдяки функції мікшування звуку, Ви ніколи не пропустите важливі підказки навігації, оскільки звуки відтворення мультимедійних файлів будуть автоматично приглушатися. Існує два режими мікшування звуку: повне приглушення музики з подальшим відтворенням підказок, або приглушення звуку музики до заздалегідь зазначеного рівня гучності, для комфортного прослуховування підказок навігаційної системи.


Залишайтеся завжди на зв'язку, не відволікаючись від керування авто, використовуючи бездротову гарнітуру в режимі Hands-Free. Після створення пари мобільного пристрою з мультимедійним центром по Bluetooth Ви зможете завантажувати телефонну книгу та журнал викликів на мультимедійну систему, здійснювати вхідні та вихідні дзвінки, а також прослуховувати потокове аудіо з вашого телефону в салоні автомобіля. Після першого з'єднання з телефоном мультимедійний центр буде автоматично підключатися до нього при кожному запуску системи.


Також підключивши мобільний пристрій через Bluetooth Ви зможете відтворювати наявні на ньому мультимедійні файли через аудіосистему автомобіля. При цьому на дисплеї мультимедійної системі Ви побачите назви треків. Інформація про поточну радіостанцію або назва файлу, який програється, також дублюється на щитку приладів автомобіля (в залежності від моделі авто).


Ви завжди можете розширити функціональність мультимедійної системи Gazer за допомогою підключення різних зовнішніх пристроїв, таких як цифровий телевізійний ресивер DVB-T/DVB-T2, зовнiшнi аналоговi аудiо або вiдеоджерела, камера заднього огляду тощо. Завдяки USB роз'ємам на передній (в залежності від моделі) і задній панелях до мультимедійної системи можливо підключити будь-який USB пристрій, а використання опціонального USB розгалужувача (USB-hub) дозволить підключати кілька USB пристроїв одночасно.


Крім цього, мультимедійна система Gazer повністю сумісна з автомобільними відеореєстраторами Gazer F715, Gazer F720, Gazer F735g та відеокамерами заднього огляду Gazer. Оцініть унікальні переваги використання відеокамери заднього виду з мультимедійним центром Gazer. Вам не потрібно чекати повного завантаження системи – зображення з відеокамери надходить на мультимедійний екран за лічені секунди після запуску двигуна при включенні задньої передачі.


Крім камери заднього огляду Ви також можете підключити до мультимедійної системи камеру переднього огляду. Також, Ви можете налаштувати її автоматичне включення на заданий часовий інтервал (до 15 сек) після відключення камери заднього огляду.


Кожна модель мультимедійної системи Gazer розроблена для конкретного автомобіля або модельного ряду авто. Система підтримує автоматичний зв'язок з бортовим комп'ютером авто, із можливістю ручного налаштування параметрів. При підключенні мультимедійного центру до CAN шини, управління системою здійснюється бортовим комп'ютером автомобіля з підтримкою всіх функцій, доступних в CAN шині.


Для більш комфортного використання мультимедійного пристрою в ньому передбачений перехід в режим очікування на інтервал до 1 години. У цьому режимі пристрій споживає 0 Вт електрики. Пристрій виходить з режиму очікування автоматично та миттєво при наступному запуску двигуна, отже – Вам не потрібно чекати поки пристрій запуститься знову.


Характеристики Gazer Universal 6.95 Full touch - 178x100

Вид устройства мультимедийный центр
Монтажный размер 2 DIN
Съемная передняя панель нет
Микрофон есть
Поддержка управления на руле есть
Возможность подключения камеры заднего вида есть
Тип дисплея TFT
Диагональ дисплея 6.95"
Разрешение дисплея 800 x 480
Сенсорный дисплей есть
Размещение дисплея встроенный
USB USB
Слот для карт памяти microSD (до 32Gb)
Прочие разъемы разъем для антенны GPS
Максимальная выходная мощность 4 х 60 Вт
Количество полос эквалайзера 9
Тип тюнера FM/AM
Система передачи данных (RDS) есть
Беспроводные подключения Wi-Fi
GPS есть
Навигационное меню Ситигид
Операционная система Android 8
Объем оперативной памяти 4 Гб
Объем встроенной памяти 32 Гб
Процессор Octa Core (1,5 ГГц)
Поддержка форматов воспроизведения XVID
Голосовое управление есть
Особенности поддержка 3G модемов