Электробритва Новый Харьков НХ-8523 Лидер-M Трезубец Grey, 6W, роторная, сухое бритье, 3 головки для бритья, плавающие двойные лезвия, повторение контуров лица, питание сеть/аккумулятор, триммер для висков, механическая кнопка включения Новий Харків НХ-8523ТРИЗУБ

Код товара: 1350025
Есть в наличии
894 Грн
  • Доставка
  • Самовывоз г.Киев ул.Стрийская 3
  • Отправка Новой почтой
  • Отправка Укрпочтой
  • Условия оплаты
  • Для физ.лиц: наличный расчет, оплата на картку, наложенный платеж
  • Безналичный для юр.лиц: 894грн.
  • Гарнатия
  • Гарантийный срок: 12 мес.
  • Возврат товара в течение 14 дней. Подробнее
  • Информация по Новий Харків НХ-8523ТРИЗУБ
  • Производитель: Новий Харків
  • Гарантия: 12 мес.
  • Код производителя: НХ-8523ТРИЗУБ
  • Краткое описание:

    Электробритва Новый Харьков НХ 8523 - это вершина технологии и комфорта для современного мужчины, который ценит качество и эффективность бритья. Полный комфорт и высокая эффективность бритья Компактные размеры бритвы позволяют пользоваться нею с одинаковым удобством в поезде, самолете или на природе. Благодаря этому, вы всегда можете иметь идеально выбритое лицо, независимо от вашего местонахождения. Бритва впечатляет не только своей функциональностью, но и стильным дизайном. Комбинация гладких и рифленых поверхностей, а также использование высококачественных материалов, создают эстетически приятный вид. Каждый элемент ее конструкции показывает внимательность к деталям и современный подход к дизайну. Специально заточенные ножи, изготовленные из высококачественной ультратонкой нержавеющей стали, позволяют электробритве легко и эффективно удалять как длинные, так и короткие волоски. Это обеспечивает безупречный результат

Описание Электробритва Новый Харьков НХ-8523 Лидер-M Трезубец Grey, 6W, роторная, сухое бритье, 3 головки для бритья, плавающие двойные лезвия, повторение контуров лица, питание сеть/аккумулятор, триммер для висков, механическая кнопка включения Новий Харків НХ-8523ТРИЗУБ

Електробритва Новий Харків НХ 8523 - це вершина технології та комфорту для сучасного чоловіка, який цінує якість і ефективність гоління.

Повний комфорт та висока ефективність гоління

Компактні розміри бритви дають змогу користуватися нею з однаковою зручністю в поїзді, літаку або на природі. Завдяки цьому, ви завжди можете мати ідеально поголене обличчя, незалежно від вашого місцеперебування.

Бритва вражає не тільки своєю функціональністю, а й стильним дизайном. Комбінація гладких і рифлених поверхонь, а також використання високоякісних матеріалів, створюють естетично приємний вигляд. Кожен елемент її конструкції показує уважність до деталей і сучасний підхід до дизайну.

Спеціально заточені ножі, виготовлені з високоякісної ультратонкої нержавіючої сталі, дають змогу електробритві легко й ефективно видаляти як довгі, так і короткі волосинки. Це забезпечує бездоганний результат гоління.

Інноваційна технологія сухого гоління тепер на новому рівні завдяки блоку для гоління, що робить гоління неймовірно швидким і ефективним. Збільшена робоча поверхня ножів гарантує, що кожен рух по шкірі буде максимально ефективним, даруючи вам гладкий і доглянутий вигляд.

Зручний тример, вбудований для підстригання волосся на скронях, бороді та вусах, дасть вам змогу створювати різноманітні стилі без особливих зусиль.

Автоматичний вибір напруги в діапазоні 100-240~ дає змогу вам використовувати нашу бритву в будь-якій країні світу, забезпечуючи вам найвищий рівень зручності. Потужність, яку вона споживає, становить не більше 6 Вт, що робить її енергоефективною.

Індикація ввімкнення гарантує, що ви завжди будете в курсі стану вашого пристрою. 

У комплект є дорожній чохол для максимальної портативності, а щіточка для чищення полегшить процес догляду за пристроєм. Забудьте про компроміси між швидкістю, якістю та зручністю - бритва об'єднує всі ці переваги в одному стильному пристрої.

Характеристики Электробритва Новый Харьков НХ-8523 Лидер-M Трезубец Grey, 6W, роторная, сухое бритье, 3 головки для бритья, плавающие двойные лезвия, повторение контуров лица, питание сеть/аккумулятор, триммер для висков, механическая кнопка включения Новий Харків НХ-8523ТРИЗУБ

Основні характеристики [Бритви електричні]
Індикатор роботи / нагріву є є
Бритвена система роторна (обертальна) система роторна (обертальна) система
Гребінець, ножиці немає немає
Живлення робота від акумулятора / мережі робота від акумулятора / мережі
Кількість голівок для гоління 3 3
Колір Grey Grey
Мастило немає немає
Потужність 6 Вт 6 Вт
Тип гоління сухе гоління сухе гоління
Тример висувний висувний
Чищення під струменем води ні ні
Щіточка для чищення є є