Холодильник Gorenje NRK6202AW4

Код товара: 1045704
Есть в наличии
21981 Грн
  • Доставка
  • Самовывоз г.Киев ул.Стрийская 3
  • Отправка Новой почтой
  • Отправка Укрпочтой
  • Условия оплаты
  • Для физ.лиц: наличный расчет, оплата на картку, наложенный платеж
  • Безналичный для юр.лиц: 21981грн.
  • Гарнатия
  • Гарантийный срок: 24 мес.
  • Возврат товара в течение 14 дней. Подробнее
  • Информация по Gorenje NRK6202AW4
  • Производитель: Gorenje
  • Страна-производитель: Сербия
  • Гарантия: 24 мес.
  • Модель: NRK6202AW4
  • Вес: 65 кг.
  • Габариты: 63x203x69 см.
  • Краткое описание:

    отдельностоящий, двухкамерный, Общий объем холодильника - 331 л, Система разморозки No Frost - холодильное+морозильное отделения, A++, поршневой, Полезный объем холодильной камеры - 235 л, Полки холодильной камеры - 5 шт, Полезный объем морозильной камеры - 96 л, Количество секций в морозильной камере - 3 шт., 38 дБ, 200 см, 60 см, 59.2 см, 63 кг, Цвет - белый

Описание Gorenje NRK6202AW4

Холодильник Gorenje NRK6202AW4, White, двокамерний, загальний об'єм 331L, корисний об'єм 235L/96L, 200x60x59.2


ФУНКЦІЯ CONVERT FRESHZONEГотовність до будь-якої подіїЦя зручна шухляда просто змінює своє призначення зі зберігання м’яса й риби на шухляду для фруктів і овочів, щоб ви могли без зусиль розмістити всі свої свіжі продукти.
ТЕХНОЛОГІЯ NOFROST PLUSДосить стомливого розморожуванняОдна з найкращих систем охолоджування на ринку, установлена в морозильній камері, запобігає накопиченню льоду та інею, щоб знизити споживання електроенергії. Унаслідок цього простір використовується оптимальним чином, а морозильну камеру непотрібно розморожувати й мити. Пакунки й окремі заморожені продукти не злипаються, що дає змогу підтримувати порядок у морозильній камері.
ТЕХНОЛОГІЯ ADAPTTECHХолодильник, що запам’ятовує ваші звичкиЦя інтелектуальна система призначена для підтримки сталої температури в холодильнику незалежно від частоти відчинення дверцят. Холодильник постійно відстежує, як його використовують, і адаптує температуру, щоб запобігти її підвищенню, зберегти продукти свіжими та знизити витрати електроенергії.
ТЕХНОЛОГІЯ IONAIR ІЗ СИСТЕМОЮ MULTIFLOW 360°Ідеальний мікроклімат на кожній поличціТехнологія IonAir створює негативно заряджені іони в приладі, які рівномірно розподіляються в холодильній камері за допомогою нової системи MultiFlow 360°. Збагачене цими аніонами повітря сприяє збереженню аромату продуктів і усуває неприємні запахи.
КОНТЕЙНЕР CRISPZONE ІЗ ФУНКЦІЄЮ HUMIDITYCONTROLСвіжі продукти, наче щойно з городуЗавдяки низькій температурі та можливості регулювати рівень вологості просторий контейнер CrispZone зберігає поживні якості продуктів, і вони довше залишаються свіжими.
ФУНКЦІЯ FASTFREEZEШвидке заморожуванняФункція FastFreeze заморожує продукти при температурі –24°C, щоб зберегти більшу частину мінералів, що містяться в них. Через приблизно 2 дні ця функція автоматично вимикається, а температура в морозильній камері повертається до початкового значення.
КЕРУВАННЯ SENSOTECHЗручне керування холодильною і морозильною камероюВеликий і чіткий світлодіодний дисплей забезпечує миттєве керування налаштуваннями температури. Функції, як-от FastFreeze і режим «Відпустка», можна ввімкнути одним дотиком. А в разі раптового підвищення температури вбудований сигнал одразу попередить вас.
ФУНКЦІЯ SLOT-INВідсутність обмежень на відкриття дверей Завдяки відкриванню дверцят холодильника під прямим кутом усі полиці та шухляди можна повністю витягнути. Це рішення ідеально підходить для холодильників, розміщених біля бічних стін або поруч зі стільницею чи іншим приладом.
ЛЕГКЕ ЧИЩЕННЯБездоганна чистота без зусильІнноваційне глянцеве гладке покриття всередині відділень забезпечує легке чищення холодильників із морозильними камерами Gorenje GardenFresh, щоб їжа зберігала поживні властивості та не псувалася.
ТРИМАЧ ДЛЯ ПЛЯШОКЧудове місце для зберігання пляшок і банокЗавдяки практичному тримачеві ви зможете отримати швидкий доступ до пляшок і банок з нопаями. Крім того, вони відтепер не займатимуть місце, яке можна використати для зберігання інших продуктів.
ФУНКЦІЯ KITCHEN FITСтильний і витончений дизайнЗавдяки новому дизайну з можливістю вбудовування цей холодильник із морозильною камерою елегантно доповнить вашу кухню, при цьому вражаючи надзвичайною місткістю.
ТЕХНОЛОГІЯ SUPERSILENTНизький рівень шумуГучність роботи холодильника з морозильною камерою (лише 38 дБ) можна порівняти хіба що з перешіптуванням двох осіб. Такий низький рівень шуму забезпечується чудовою ізоляцією та революційними технологіями, застосованими в конструкції системи охолодження.
СВІТЛОДІОДНЕ ОСВІТЛЕННЯ LEDLIGHTЧудова комплектація та ефективністьСвітлодіоди забезпечують чудове й високоефективне освітлення в холодильниках. Їх строк експлуатації в тридцять разів перевищує строк звичайних ламп. Крім того, завдяки світлодіодному освітленню заощаджується до десяти разів більше електроенергії.
РЕЖИМ ECOMODEЗаощадження електроенергіїУ разі вашої тривалої відсутності холодильник може працювати в режимі заощадження електроенергії, оскільки дверцята весь час закриті.

Характеристики Gorenje NRK6202AW4

Способ установки отдельностоящий
Тип холодильника двухкамерный
Общий объем холодильника 331 л
Тип управления электронное
Годовой расход электроэнергии 248 кВт/год
Климатический класс Т
Тип компрессора поршневой
Хладагент R600a
Полезный объем холодильной камеры 235 л
Полки холодильной камеры 5 шт
Дверные корзины 3 шт.
Контейнер для овощей 1 шт.
Система размораживания холодильной камеры No Frost
Полезный объем морозильной камеры 96 л
Количество секций в морозильной камере 3 шт.
Автономное сохранение холода в морозильной камере 17 ч
Система размораживания морозильной камеры No Frost
Функция перенавешивание дверей есть
Дополнительные функции система регулировки влажности
Также ищут с морозильной камерой
Высота 200 см
Ширина 60 см
Глубина 59.2 см
Система разморозки No Frost холодильное+морозильное отделения
Мощность заморозки (за 24 ч) 12 кг
Класс энергопотребления A++
Количество компрессоров 1
Дисплей есть
Расположение морозильной камеры нижнее
Полка для бутылок 1 шт.
Особенности зона свежести
Дополнительно режим «эко»
Цвет белый
Уровень шума 38 дБ
Вес 63 кг