Корпус ThermalTake H350 TG RGB (CA-1R9-00M1WN-00)

Код товара: 1103931
Под заказ
2989 Грн
  • Информация по Thermaltake CA-1R9-00M1WN-00
  • Производитель: Thermaltake
  • Страна-производитель: Китай
  • Гарантия: 12 мес.
  • Модель: H350 TG RGB
  • Код производителя: CA-1R9-00M1WN-00
  • Вес: 7.61 кг.
  • Габариты: 53x51x28 см.
  • Краткое описание:

    Геймерские, Miditower, ATX, Micro - ATX, Mini - ITX, Слотов расширения - 7, Вентиляторы - 1 х 120 мм, Дополнительно - Top 3x12/14 см, Front 3x12 см or 2х14/20 см, GPU - до 300 мм, CPU - 150 мм, PSU - 200 мм, черный

Описание Thermaltake H350 TG RGB



Розроблений для розробників ПК, які хочуть простий, раціональний корпус із рідинним охолодженням, чудовий потік повітря та кришталево чисте загартоване скло - шасі H350 із загартованого скла RGB Mid Tower - це ідеальний бюджет. Красиво сконструйована одна панель із загартованого скла на лівій стороні дозволяє відображати обладнання вашого інтер’єру, а передня панель світла RGB, керована кнопкою RGB на порту вводу-виводу, ще більше підкреслює унікальний дизайн корпусу. Більше того, H350 TG RGB може вмістити 200-мм вентилятори спереду для більшого споживання. Він також підтримує величезний асортимент обладнання для охолодження повітря та рідини, високоякісні графічні процесори та навіть зручну кришку блоку живлення на базі.



Щоб продовжувати виконувати корпоративну місію забезпечення ідеального користувацького досвіду, компанія Thermaltake розробила «TT Premium» із суттю поєднання продуктів найвищої якості з новим дизайном логотипу. TT Premium - це набагато більше, ніж просто гарантія якості. За цією назвою він відображає пристрасть у прагненні DIY, Modding та Thermaltake бути найбільш інноваційною маркою на ринку апаратних засобів для ПК. Щоб задовольнити попит висококласних користувачів ПК, TT Premium дотримується основних цінностей: Відмінна якість, Унікальний дизайн, Різноманітні комбінації та Безмежна креативність, щоб забезпечити високопродуктивний ПК-продукт для кожного ентузіаста.



4-міліметрове вікно із загартованого скла на лівій стороні H350 TG RGB побудовано, щоб бути більш міцним, стійким до подряпин та прозорим для перегляду обладнання.



Зручний магнітний вентиляторний фільтр зверху просто кріпиться для легкої фільтрації пилу та захисту від твердих частинок. В основі шасі додаткові фільтри вентилятора можуть забезпечити чудовий захист як від бруду, так і від пилу.

Характеристики Thermaltake H350 TG RGB

Также ищут прозрачные
Класс корпуса Геймерские
Типоразмер Miditower
Способ установки вертикальный
Поддерживаемые материнские платы Mini - ITX
Наличие блока питания без блока питания
Расположение блока питания нижнее
Количество внешних отсеков 5.25” отсутствует
Количество внешних отсеков 3.5" отсутствует
Количество внутренних отсеков 3.5" 2
Количество внутренних отсеков 2.5" 2
Количество слотов расширения 7
Количество и размер установленных вентиляторов 1 х 120 мм
Места для дополнительных вентиляторов Top 3x12/14 см
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Пылевой фильтр есть
Поддержка жидкостного охлаждения есть
Внешние разъемы 2 x Audio
Особенности съемная корзина для HDD
Установка длинных видеокарт до 300 мм
Максимальная высота процессорного кулера 150 мм
Максимальная длина БП 200 мм
Материал корпуса пластик
(Сборка) Перекрывают ли кулеры внешние отсеки 5.25 нет
Цвет черный